Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Youtube: Tilda pratar och sjunger

Lästid: 1 min

Yes, Tilda är på Youtube. Thaimorsan finns på Youtube i säkert ett år nu men jag har inte gjort så mycket med kontot. Nu ligger ett och annat där så kikar gärna in när ni vill 🙂

Igår sade Tilda mitt namn och kallade alla leksakerna för “Sijaanii”, hon kan inte säga bokstak R…som många lata thai haha! (Om någon skulle ta illa upp nu så säger jag bara att det är faktiskt sant! Att man säger L istället för R i talspråk och thaifolk fattar ändå men det är av lathet eller bara obildad)

Här kommer TVÅ filmer från igår, i den ena pratar vi och den andra sjunger hon. Kul att man kan nu ha en konversation med en 2 1/2 åring 🙂

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge