Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

World meat free day!

Lästid: 1 min

Här hos oss har JAG för ett tag sedan infört “köttfri måndag” men sedan har vi slarvat och det har varit mest kyckling på måndagar. 

  

Idag är det #WMFD – WORLD MEAT FREE DAY. Så vet ni inte vad ni ska äta så kör en köttfri måndag och ät lite sundare kanske. 

Nu till lunch blev det nudelsoppa med färsk vitkål, kinakål och mini champinjoner plus stekt ris med rostad vitlök.  

 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “World meat free day!

  1. Hemma hos oss är det tvärtom, vi kör Meatday 2 ggr i veckan. Ibland blir de ju mer meatdays än andra beroende på om vi blir bjudna eller äter ute. Men ack så gott med kött när man väl får äta det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge