Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Workdate & höstprojekt

Lästid: 1 min

Idag har jag pillar på tangenterna sedan kl.7. Jag hade en workdate med Johanna och kom en timme tidigare också då. Vi satt från kl.10 till 16.30 med att få ihop ett schema för vårt kommande workshop i höst. Vi hann även testa ett nytt turkisk restaurang för lunch och det var mycket bättre än förra veckans lunch på Sjöporten.

Projektet är Skapande Verksta – Workshops för V.I.B (Very Important Bloggers). Vi kom på namnet senare men vi spånade på projektet sedan i oktober då jag kom i kontakt med Johanna för bloggfix. Så sedan 2 nov 2016 har vi kokat ihop våra hjärnor. Syfte med detta är att vi behöver en plattform för bloggare där vi kan träffas IRL (in real life) för att bara prata blogg, utvecklas och öka gemenskapen.

Ni har vi tagit detta till en annan nivå. Vi har ordnat en permanent lokal och detta kommer att drivas som en kurs! Yeay! Detta gör vi pro bono dvs att själva kursen är kostnadsfri.

Är du bloggare och vill utvecklas? Vill du ta din blogg till nästa nivå? Vill du träffa bloggkollegor för utbyte av erfarenhet? Håll utkik för en intresseanmälan kommer snart upp!

2 kommentarer om “Workdate & höstprojekt

  1. Åh! Jag hoppas verkligen att jag kan delta mer i höst! Ska kolla mailen på en gång och börja jaga personal till min son redan nu! Hade varit så kul att hänga med er i höst 😀 Stor kram!

    1. Tack för tipset! ? att jag inte tänkte på det när jag ändå har jobbat som cirkelledare i thaimatlagningen i ett åt hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge