Idag har jag pillar på tangenterna sedan kl.7. Jag hade en workdate med Johanna och kom en timme tidigare också då. Vi satt från kl.10 till 16.30 med att få ihop ett schema för vårt kommande workshop i höst. Vi hann även testa ett nytt turkisk restaurang för lunch och det var mycket bättre än förra veckans lunch på Sjöporten.

Projektet är Skapande Verksta – Workshops för V.I.B (Very Important Bloggers). Vi kom på namnet senare men vi spånade på projektet sedan i oktober då jag kom i kontakt med Johanna för bloggfix. Så sedan 2 nov 2016 har vi kokat ihop våra hjärnor. Syfte med detta är att vi behöver en plattform för bloggare där vi kan träffas IRL (in real life) för att bara prata blogg, utvecklas och öka gemenskapen.

Ni har vi tagit detta till en annan nivå. Vi har ordnat en permanent lokal och detta kommer att drivas som en kurs! Yeay! Detta gör vi pro bono dvs att själva kursen är kostnadsfri.

Är du bloggare och vill utvecklas? Vill du ta din blogg till nästa nivå? Vill du träffa bloggkollegor för utbyte av erfarenhet? Håll utkik för en intresseanmälan kommer snart upp!