Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Woohoo Blogbag

Lästid: 1 min

Efter att jag kräkte igår å ont i pannbenet och gick upp kl.7 i morse, sedan var det fullt rulle här hemma. Lyckades få Tilda att äta en hel Jogilino Blåbär, antar för att det var ny smak för henne (tips! 15kr för 4st på Coop Backplan, de kostar väl i vanliga fall 23kr?). Har hunnit dammsuga hela lägenheten och slipa en plan för Måns födelsedag, lyckost att fylla 6 juni å får ledig varje år framöver. Sedan med mycket tålamod så pysslade jag med min blogg, som jag skrev tidigare.. att de flesta av mina bilder i nästan alla inlägg visas inte å jag har en hel del bilder. Mitt i allting så kom detta mail! Woohooo! Loppi blogbag Sommar är på väg till mig! Jag säger det igen woohooo. Jag avslöjar sen vad som finns i väskan 🙂 Nyfiken? Ta ett glas vin, Happy Friday!

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge