Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Wokade grönsaker med Soy & Sweetchilisås

Lästid: 1 min

I LoppiBlogbag Höstkids låg det en flaska Santa Maria Asian Wok Soy & Sweetchilisås som jag använde direkt. 

Egentligen behövs det nog inget recept på detta för det är inte så mycket mer än upphettade grönsaker i olja och lite sås i 🙂

Val av grönsaker och protein är såklart valfritt men välj värmetåliga grönsaker. Jag gillar alla typer av kål och ha gärna i kål en nudelsoppa eller wok. 

  
Ingredienser: Asian Wok Soy & Sweet Chili, räkor/scampi, kinesisk broccoli, kinakål, rödkål och morot. 

Strimla eller skär grönsakerna som du vill. Hetta upp lite olja, vill du ha lite vitlök…hacka lite vitlök och släng i, kör räkorna och i med morötter i några minuter då de tar längre tid att mjuka till, sedan i med resten och så såsen. Vänd grönsakerna några rundor. 

Hettar man upp allting för längre tappar maten färgen, crunch och fräschör. Woka med kokta nudlar eller serveras on side. Ris också gott till. Klart!

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge