Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Winterviken & grillmiddag på taket

Winterviken & grillmiddag på taket
Lästid: 1 min

Omg…trodde att vi skulle sova bort hela dan, i alla fall jag. Prim somnade runt 22:30 men vaknade efter bara en kvart och sedan var hon gnällig till kl.1. Då fick hon äta lite och blev gladare… och inte ville hon somna efter det förrän runt 2:30! 

Ikväll var vi på middag hemma hos Linda och hennes man. Hon är min bästa vän från Lunds Universitetet, är gravid för första gången och väntar enäggstvilling 1 nov. Jättekul men jobbigt för henne med foglossning sedan 12 veckor tillbaka och fick sjukskriva sig. Vi grillade på taket hemma hos henne i Reimersholme.   


Innan vi kom dit var vi i Vinterviken. Måns badade faktisk och Tilda vågade gå ner i sjön halva kroppen. Kallt! Det var inte super varmt idag men många solade ändå. Sedan fikade vi på Winterviken där man spelade Mästerkocken. 


Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Winterviken & grillmiddag på taket

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge