Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Wild West Steakhouse Halmstad

Lästid: 2 min

Igår var vi på Wild west Steakhouse som ligger bara 5 min från Måns föräldrars villa. Alla som är i Halmstad eller kommer till Halmstad har någon gång varit där och ätit. Det är ett temarestaurang som är mycket populär bland Halmstadsbo och turister, särskilt barnfamiljer. Det är hålligång, lite show, livemusik, personalen klär sig som cowboy och cowgirl. Det hänger cowboyhattar överallt så att gästerna kan låna och komma in i stämningen. Högljud och mycket spring överallt. Det är alltså ett stort restaurang som ligger vägg i vägg med Äventyrslandet (en mini nöjespark med vattenpark) och man hittar lätt hit om man åker mot Tylösand. Restaurangen har funnit i några år nu och de har byggt om och gjort det större jmfm sist jag var där.

 

Den nya entrén. När man kommer in så är det ett stort hall med den gamla mekaniska tjuren å lite spelmaskiner. Här har man även en lekhörna för barn. Barnvagnar får plats här och barn är välkomna.

image

 

Jag testade deras Frozen hallon daiqueri som smakade ok, bara ok. Måns tog en en frozen margarita som var vattnigt. Många tänker inte på att när det är frozen så MÅSTE man tillsätta mer smak av lime mm. för annars blir det blaskigt!!! Tilda tog en runda i restaurangen och hittade flera barn som hoppade runt tjuren å så en pojke… som vanligt.

image

 

Måns och jag delade på en 800g Tomahawk steak! Jag kände mig som en Wilma Flintstone när jag skulle dela köttet… Till alla steak får man dollarchips, majskolv (kokt!), beanaisesås och aioli å lite morot- å gurkstavar. Måns pappa tog 3 miniburgers och mamma en entrecote.

image

Tilda satte sig mitt i gången…
image

Sammanfattning. Kul restaurang för barnfamiljer, kollegor, partygäng…ja alla som inte är så kräsna. Maten är ok. Vi har rare som stekgrad och det var bra. Måns mamma var lite missnöjd då hennes var medium å hon skulle ha rare. Drinkarna var som väntad, blaskigt. Öl kan man få i 1L sejdel som man tycker att det är skoj. Barnmeny och lekhörna för barn finns. Den mekaniska tjuren kunde personal blåsa upp å barnen fick hoppa i och runt tjuren, inga problem men på egen risk för personalen är inte barnvakter. Ett stort och rymlig restaurang med saloon cowboy känsla med personal som showar mellan serveringar å på scenen. Å så lite tacky dance till “workin´9 to 5” i högtalarna å annat can-can skoj utan korsett och tuttar som studsar som ändå får unga killar å äldre herrar att hurra för… Restaurangen stänger midnatt. Boka bord rekommenderas!

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Wild West Steakhouse Halmstad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge