Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

We are expecting #2!

Lästid: 1 min

Jag skrev förra veckan att något var under process… 🙂
Dags att outa min graviditet…Thaimorsan är på tjocken med #2 🙂

Har hållit det så länge. Igår passerade vi 15 fulla veckor och Tilda fyllde 2,5 år. Förra gången outade vi för Måns syskon också vid v.15 om jag kommer ihåg rätt. Jag ville först berätta för alla vi känner “personligen” och nu vill jag såklart att ni också ska veta och följa med resan. Vi 3 ska bli 4 🙂 tjihoo!

Jag ska ju fylla 37 nu i november,  kan inte längre vänta på bättre tider! Hoppas inte att H*N kommer på #skottårsdagen hehe! Vi har BF 29 feb 2016 😛

image

Gravidbloggar- rösta på min gravidblogg!

5 kommentarer om “We are expecting #2!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge