Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Way out west VIP!

Lästid: 1 min

Way Out West börjar idag! Mamma och pappa ska gå på WOW i år! Weeeh!

Och WOW VIP-biljetter ska snart växlas till VIP-armband på Linnéplatsen, måste göra det personligen.

Det är ju lite dyrt med 3 dagars biljetter kan man tycka. Vanliga biljetter kostar 1795kr och VIP 2495kr… Det finns även endagsbiljetter för 795kr tror jag.

Hur kommer sig att JAG sitter med 2 st VIP biljetter? Det får förbli en hemlis… tillsvidare 🙂

 

image

Woop woop!

Måns och jag ska gå på Way Out West tillsammans för första gången…det är i alla fall första gången att jag går på någon musikfestival. Jag är inte den typen som reser runt och tälta för att gå på olika musikfestivaler. Way Out West är ändå i Göteborg å jag behöver inte tälta eller bo på någons golv. Den tiden är förbi mé haha! Men jag har nog lite festpingla kvar i mig ^_^

Kan man gå på musikfestivaler som föräldrar? Ja men det är en del meck med att försöka skaffa barnvakter! Nu ska Måns föräldrar komma hit på fredag eftermiddag och sova hos oss till söndag för först gången. De brukar annars bo på hotell men de kan mycket gärna bo hos oss. Måns syster med sambo och kompis ska också gå men vi kommer inte kunna gå på nåt förrän fredag…eller ja Måns kan gå med de andra utan mig då.

Så vilka får VIP armband? Det är funktionärer, PR, och de som jobbar på WOW. Att det är egen ingång för VIP å man kommer in överallt. Lite osäkert om det gäller backstage… Jag tar gärna en bild med Outkast haha! Hey yaa!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge