Vi är nu på väg från Halmstad mot Göteborg. Under de 3 senaste dagarna har vi ägnat tid åt familjen och barnen. Sommaren var här i två hela dagar men den kommer väl tillbaka i augusti haha! 

Wapnö Gård

Igår besökte vi Wapnö gård som är typ 10 min utanför Halmstad city. Barnen fick kolla in kossornas och BB-avdelningen men bara kikade utanför på kalvarna. Här finns det restaurang, minigolf, hotellrum, gräsplan och gårdsbutik. Det brukar vara julmarknad här i december men jag har aldrig varit där. Så det var första gången för mig och barnen. 

Favoriten hos många barn, att provsitta den stora traktorn. 

Testade Wapnö Pale Ale 2,8% med våfflor. Jag föredrar frasvåfflor… denna var inte. 

Prim var nöjd med den största bilen…

Barnen fick testa mjölka kossan..,

Det kom ut ”mjölk”… som var regnvatten.

I växthuset…

Man kan köra självplock och betala senare i gårdsbutiken.

En bit bort från gården ligger flera stora växthus där man kunde plocka tomater och paprikor. 

Grillkväll med vänner i Trönninge

Vi blev bjudna till grillkväll ute i Trönninge hos Måns vän. Vi var tre familjer med 5 vuxna och sju barn puh! Det var lagom att hålla reda på haha! Det var mycket trevligt med grillmat som avslutades med kladdkaka och glass. Värdsfamiljen bor i hus med stor tomt så de hade plats med en stor studsmatta, gungor, rutschkana, lekhus och trädgårdsland plus ett stort äppelträd som barnen kunde leka och härja fritt. Lyckad kväll som avslutade när barnen var riktig trötta och mygginvasionen kom…