Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vuxenkalas & en god drink 

Lästid: 1 min

Jag var ju på fest igår. Lämnade festen när alla kom igång mer och jobbade upp alkoholen promillen haha! Nejdå det var rätt så mycket kackel och tjejskratt, som det brukar vara på en tjejfest. Dock åkte jag ju hem med Johanna strax efter kl.19 och kom hem till mina glada busungar. Prim välkomnade mig med en bajsning ja, så det blev att byta på henne och sedan hängde upp tvätten som jag skulle göra innan jag åkte men det måste åkte in i torktumlaren. Efter det var det dags för sängen. 


Jag bjöd alla på en romdrink och alkoholfritt. Får komma på ett namn haha men den var på Havana Club (Anejo 3 anos), blå te – sockerlag, saft av lime och toppad med äppel-fläder cider. Experiment som blev faktiskt överraskande god ?

Mer info om blå te kommer i en video …

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Vuxenkalas & en god drink 

  1. Svar: Ja det var den verkligen 😉 Så himla god!!! Ah just det skall komma ihåg detta, tack för tipset fina du.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge