Voltaren Body Orchestra (sponsrad video)

Lästid: 2 min

Det har gått en vecka sedan förlossningen med Baby Prim och jag kan säga att jag har kurerat mig mycket bättre den här gången jämfört med förra förlossningen med Tilda. Då hade jag ont i svanken och ryggen i 3 månader, ändå tyckte jag att det var en ok förlossning och för att jag hade inget att jämföra med förutom vad jag har hört om andra förlossningar och hur jobbiga de var. Den här gången har jag gått loss på värktabletter och gel i några dagar, annars har jag aldrig varit glad för att ta till mig mediciner eftersom jag tycker att kroppen kan sköta om mycket själv. Dock är det aldrig bra att ha ont en längre tid. Nu sitter jag och har fortfarande ont där jag tror mina stygn har gått upp. Det är ingenting som varken jag eller vården kan göra något åt, självläkning som gäller.

Det säg att man ändå ska röra på sig och inte förbli stilla sittande för då får man mer ont. Lättare sagt än gjort då jag sitter och ammar större del av dagarna. Längtar tills jag kan gå på Zumba! Hur är det med de äldre som har oftast ont någonstans? Kan en dans-terapi hjälpa? Jag blir i alla fall jätteglad när jag ser äldre damer och herrar på Zumba och skakar loss.

I videon “Body Orchestra” som är ett initiativ från Voltaren visar ett dans-experiment med en grupp män och kvinnor mellan 52-82 år. Eftersom de lider av olika kroppssmärtor förväntar sig deras omgivning att de ska vara stela, orörliga och långsamma. Voltaren ville bevisa motsatsen genom att låta dom öva på ett dans-och rörelseprogram i 11 veckor. Sen visade de upp resultatet för deras närmaste släkt och vänner. Titta på deras reaktioner här.
Jag fick i alla fall rysningar och blev jätteglad av videon.
/Sponsrat inlägg

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge