Thaimorsan

Familjeliv & Matglädje

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

VM look-a-like: Neymar Jr

Nu när det är fotbolls-VM å så fort Måns får chans så håller han ett öga på tv-skärmen. Jag tycker inte att det är lika kul men jag har hittat annat som jag kan roa mig med… Jag har hittat Neymars Jrs thai-brosa haha! Det är min vän Marcus som jag träffade i Lund när vi studerade och nu har han typ flyttat till Thailand flera år tillbaka. Visst är de lika som bär!? Neymar Jr spelar för FCB och nu för Brasilien, såklart.

Det är en gammal bild på M som jag har rotat fram. Han tycker att jag har förmycket tid… Hahaha!

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge