Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

VM biff – cosmo, chili texmex och flankstek

Lästid: 1 min

Hann inte lägg upp så många inlägg om mat som vi åt i helgen men vi gjorde massa mat och bakade en del. Den nya köksassistenten fick många utmaningar hehe… Måns började göra sin texmexchillin redan i torsdags! En gammal kompis kom på besök å kolla på VM i fredags så Måns lagade tex mex och invigde tortillapressen som han fick av mig… Och Jonas Crambys Mackor till samlingen

image

Fredag: Jag lekte såklart bartender igen. Det blev en karaff med Cosmopolitan men inte på citronvodka utan Teguila, ni kan kalla vad ni vill eller Pink Margarita kanske? Vi har massor med oöppnade flaskor av Absolut Vodka men onödigt att öppna dem 🙂 Måns gjorde chili på högrev, syltade rödlök, svartbönröra och majstortilla å jag guacamole. Recept från Jonas Crambys TexMex från grunden.

image

 

Lördag: flankstek med lime å sallad. Vi körde lite som vi åt i Florens… Nästan som bisteca di florentina men inte 1 kg biff då. När vi var i Toscana så fick man bara det man beställde, så det var kött och sallad med lite lime till. Å det körde vi hemma i lördags och gott var det.

Jag klappade in lite smokey flingsalt på båda sidor, körde flanksteken i grillpannan å medium rare, lät köttet vila i 5 min utan folie innan jag skivade upp den. Köttet var mört och med lite svartpeppar och lime på, superb! Åt det med en sallad. Simpelt och gott sommarmat! Jag kände mig som en grottmänniska. Kött, kött, kött! Flanksteken var från Saluhallen i stan.

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge