Yes min första men lagom korta filmer som jag har lyckats klippa ihop till en ok film tycker jag, och jag pratar faktisk framför kameran haha! 

Detta är ett tävlingsbidrag för att ansöka om att bli en i Anders Petter-familj! Tävlingen anordnas av Cervera och en vän tipsade mig på Facebook om att ansöka. Och jag har sugit på det i säkert en hel månad. Jag var ju nervöst för att prata inför en kamera och prata för mig själv liksom. Jag har tränat någon gång fram tills idag. Filmerna som jag spelade in har jag inte publicerat då min laptop klarade inte av Filmora och 4K filmer. Så det var lite failed ja. Nästa inköp på listan bli en laptop som är snabb och klarar av tunga program plus grafik. 


Jag filmade allting helt ärligt idag och laddade hem Windows Media Maker (och lyckades cracka den för att kunna spara den färdiga materialen. Jag fick lära mig själv hur programmet funkar så jag är inte riktig vän med den…än. Måns och barnen fick gå till lekparken för att jag skulle filma i lugn och ro så de syns inte i filmen. Annars har jag ju filmat de nästan dagligen. Vill ni se mer av Måns och barnen så är det bara kika i min Instagram eller läsa under ”Om mig”.

Om ni undrar varför jag vill prata i filmen som en smurf det är för att bespara er tid genom att speeda upp lite haha. Jag har kortat ner filmen rätt mycket och jag hoppas att ni tycker att det är kul att titta. Som sagt…nybörjare på det här med vlogg och filmredigeringsprogram.

Prenumerera gärna på min kanal HÄR!

https://youtu.be/1IgDt4IHfgA