Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vinterdag på Liseberg

Lästid: 1 min

Tilda var ledig från förskolan igår då det var studiedag för förskolepersonalen i vår stadsdel. Så hela dan gick åt att vänta på att Måns skulle komma hel så att Tilda kunde gå med pappa till Liseberg. 


Jag var ju med barnen på Halloween på Liseberg premiären. Den här gången var det mörkare och Tilda tyckte nog det var läskigare. Måns frågade säkert minst tre gånger om Tilda ville gå till området med spökar men det ville hon inte alls. 

Det var superkallt även vi var påklädda med underställd och barnen i vinteroverall brrr! Tilda gick upp till Kaninhuset och åkte rutschkanan ner och that’s it! Hon hade sett fram emot kvällen men jag tror att hon blev lite rädd då det var mörkt och mycket folk. Dock inte så farligt med 0-10 min väntetid på de flesta åkattraktionen. Vi åkte ingenting och hade ingen tur i spel heller när vi spelade bort 50 kr typ på chokladhjulen. 

Halloween på Liseberg hela denna veckan då det är höstlov!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge