Vinterbloggmiddag 2016 – Vinnarna av bästa blogginlägg

Lästid: 1 min

Jag, PåSmällen-Emma och Linda & Mia på L&M events håller fortfarande på med efterarbetet av Vinterbloggmiddag 2016. Vi har nämligen ytterligare 4 vinster att dela ut, varav två vinster delas ut nu. Dessa vinster går till dom två bloggerskor som har gjort bäst inlägg om eventet, goodiebagsen och produkterna.

Vinster för bästa blogginlägg:

– En hotellnatt för 2 på Scandic Rubinen, värde ca 1500 kr
scandic rubinen rum

– Ett Alice & Fox dockhus från Jollyroom, värde 1999 kr

dockhus

Vi har fått in väldigt många fina blogginlägg och vi är otroligt tacksamma för allt jobb bloggarna har lagt ner på att skriva om vårt event! Många av våra sponsorer har hört av sig och berättat att dom har sett bilder på instagram och fina blogginlägg.

Det är alltid svårt att utse vinnare på såna här saker. Men en bloggare, hennes inlägg stack helt klart ut! Vilket jobb hon har gjort och herregud så proffsig hon är! Vinsten av Alice & Fox dockhus från Jollyroom går till..

… Tessochlex!

Stort grattis och stort tack för att du gjorde ett så fint jobb om vår bloggmiddag och alla produkterna! Vi kommer kontakta dig!

Vår andra vinst, en hotellnatt för 2 på Scandic Rubinen, går till en annan riktigt duktig bloggare som helt klart förtjänar en vinst för sitt fina arbete! Hotellnatten på Scandic Rubinen går till…

IMG_1106.PNG

… Jagochmitthjärta!

Stort grattis! Vi kontaktar dig inom kort! Hoppas ni får en trevlig vistelse på hotellet!

Superstort tack till alla fina bloggare som kom på vårt event och för allt arbete ni har lagt ner på era inlägg! Och ännu en gång, stort stort tack till alla fantastiska sponsorer!

2 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge