Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vinterbloggmiddag 2016 – Vinnarna av bästa blogginlägg

Lästid: 1 min

Jag, PåSmällen-Emma och Linda & Mia på L&M events håller fortfarande på med efterarbetet av Vinterbloggmiddag 2016. Vi har nämligen ytterligare 4 vinster att dela ut, varav två vinster delas ut nu. Dessa vinster går till dom två bloggerskor som har gjort bäst inlägg om eventet, goodiebagsen och produkterna.

Vinster för bästa blogginlägg:

– En hotellnatt för 2 på Scandic Rubinen, värde ca 1500 kr
scandic rubinen rum

– Ett Alice & Fox dockhus från Jollyroom, värde 1999 kr

dockhus

Vi har fått in väldigt många fina blogginlägg och vi är otroligt tacksamma för allt jobb bloggarna har lagt ner på att skriva om vårt event! Många av våra sponsorer har hört av sig och berättat att dom har sett bilder på instagram och fina blogginlägg.

Det är alltid svårt att utse vinnare på såna här saker. Men en bloggare, hennes inlägg stack helt klart ut! Vilket jobb hon har gjort och herregud så proffsig hon är! Vinsten av Alice & Fox dockhus från Jollyroom går till..

… Tessochlex!

Stort grattis och stort tack för att du gjorde ett så fint jobb om vår bloggmiddag och alla produkterna! Vi kommer kontakta dig!

Vår andra vinst, en hotellnatt för 2 på Scandic Rubinen, går till en annan riktigt duktig bloggare som helt klart förtjänar en vinst för sitt fina arbete! Hotellnatten på Scandic Rubinen går till…

IMG_1106.PNG

… Jagochmitthjärta!

Stort grattis! Vi kontaktar dig inom kort! Hoppas ni får en trevlig vistelse på hotellet!

Superstort tack till alla fina bloggare som kom på vårt event och för allt arbete ni har lagt ner på era inlägg! Och ännu en gång, stort stort tack till alla fantastiska sponsorer!

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Vinterbloggmiddag 2016 – Vinnarna av bästa blogginlägg

  1. Men å vad glad jag blir, vilka fina ord och en helt underbar vinst. Så tacksam att jag fick hänga med och fick träffa er allihop, vi hade en grymt trevlig kväll ❤️❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge