Jag har tidigare berättat om ”behind the work” om vårt event som vi Bloggevent By ES dvs Emma och jag hade i samarbete med L&M Events och Scandic Hotel Rubinen. Här kommer ett inlägg om själva kvällen med start i Blogger’s Inn för ”meet & greet” där vi minglade glatt med bubbel och tilltugg.

Det går utmärkt att kika in på Instagram #vinterbloggmiddag2016 för inspo ?

Bara halv timme innan alla skulle komma förberedde vi med de välkylda Richard Juhlins Blanc de blanc som är 0% alkoholfritt mousserande vin från MRGwines.

 

Lite tilltugg bjöd jag på ? Jag sponsrade mitt/vårt event haha! Men det var ju lika bra, om inte bättre! Det serverades wontonkorgar med mango-gurksalsa och räkor samt mynta och gräslök. De som var godast var Finncrisp med bresaola och cream fraîche med smak av soltorkade tomater och fetaost! CF var köpt för jag ville testa, annars brukar jag göra allting själv. Vi skulle ju inte äta oss mätta så det var extra lyxigt, trevligt och uppskattad tror jag med lite tilltugg.

img_3836
Här presenterade jag lite kort om Richard Juhlins alkoholfritt mousserande vin. Linda hade överraskningar sponsrat av Mshop som skickade med små sexiga saker som kan användas när det skulle hetta till i sovrummet ☺️ Emma, som många rutinerade bloggare…alltid på hugget med kameran och mobil hehe

img_3794

Nyfikna tjejer som inte skäms… ? Här ser vi Petra (som driver Sveriges största Gratisbloggen), Hjärtebarnsmamman – Dessie, Hanna of Sweden, Emma – PåSmällen! (Igen!!! ?) och TappaKilon-Petra

img_3797

Mycket fnitter var det haha! Kan det vara en PENISRING med inbyggd belysning? Önsketänkande? ? På bild ser vi även den kända Barnrumsinspo – Hanna, JagOchMittHjärta – Elin, Mathilda och Tess (på bild nedan).

img_3838

Vi hade även en Instagrams tävling där man kan vinna en egen Babyliss Ionic Curl Secret! En superbra hårmanick som gör hårlockar på bara några minuter! Här fick alla testa locka håret på sig själv eller på varandra. Och grädden på moset (håret) så har Vision Haircare sponsrat med hela 7 olika professionella  hårstylingsprodukter som alla fick prova och är anpassad för värme och lockar!

img_3803

Emma visade hur man gjorde. MissVennersson Jennifer var hårmodell medan bästa vännen Jennifer fick leka frisör hehe. De två vann Babyliss Curl Secret typ tillsammans ?

image

Vi passade på att dela ut goodie bags och det var ju en hel del påsar per bloggare ☺️?

image

Och så var det dags att röra oss ner till Ruby Bar för mera bubbel och mingel medan vi väntade på att inta vår 3-rätter middag som alla fick välja fritt ur menyn.

image

Under tiden fick tjejerna underhålla sig med att tävla om fina priser från vårt vinstbord! Alla kammade hem minst en vinst var ?

image

Så mycket fina vinster! Stort tack till våra sponsorer!

Curl secret lonic • Babyliss

Kit med blandade inredningsprodukter • Jotex

SkipHop Skötväska • Amvina

Kit med hårvårdsprodukter • Vision Haircare

Hudvårdskit • Nea of Sweden

2 stycken takeawaymuggar • RosaPrinsessa

Doftljus, tvål och bodylotionen • Totalhälsa

3 timmars barnpassning • Nannyakuten

Digital väckarklocka • Gemmas

Tvålkit • Tvåla & Tvaga

Aloeverakit samt argan Hair serum • LindasBeauty

Inlägget om vilka produkter alla lyckliga bloggarna gick hem med kommer imorgon eller under helgen ?
Tack till vår fotograf Moments by Louise för alla fina bilder!