Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vinprovning imorn jippie!

Lästid: 2 min

Jippie kayayyy!

Det var hur länge sen som helst jag var på en riktig vinprovning… Jag har hållit i lite vinprovningar men det räknas inte 😛

Det ska vara jättetrevligt och nyttigt för mig att få komma ut lite på egenhand. Verkligen på egenhand! Det brukar inte vara någon som vill gå med mig eller kan tänka sig betala så mycket för att gå på olika vinprovningar. Så jag har själv gått och träffat andra mer eller mindre vinkunniga.

Imorgon ska jag på Jul- och Nyårsprovning med Senses Wine Club på restaurang Swedish Taste i Göteborg. Jag är också medlem hos Senses Wine Club och medlemskapet är gratis 🙂 Provningen kostar 300 kr.

logga

Ska även bli kul om jag springer på en gammal vän från skoltiden som är sommelier på Swedish Taste om han nu jobbar imorn! Han var dessutom med i Norsk Vinkelnerlandslag och blev Norges beste vinkelner 2010 🙂 Nu har killen startat ett vinimport också, Happy Palate Wines! Jättekul! Ett tag ville jag också tävla…i Thailand men jag bodde å jobbade inte där då. Man kunde bara tävla om man jobbade för restaurang eller hotell som man representerade.

Så… gillar du också vin? Vill du kanske lära dig mer? Vill du få erbjudande och gå på olika vinprovningar? Hitta vinvänner som mig?! Gör som jag, bli medlem i olika vinklubbar som oftast är gratis! Den ultimata klubben är nog Munskänkarna som finns runt om i landet och medlemskapet här är inte gratis men kostar 350kr/år. Där kan man även gå på vinkurser hos de och får betyg! Jag har inte gått deras vinskola för deras kurser är populära. Oftast är det även äldre herrar och damer men unga människor har också hittat dit på senare tid. Jag var ju en av dem hehe…de unga alltså! Jag gjorde mitt WSET prov på Restaurangakademien i Stockholm och tog min Advanced Certificate Level 3 år 2008, så det var ett bra tag sedan.

Man glömmer mycket som allt annat om man inte håller det vid liv. Därför ska jag gå på vinprovningen imorgon!

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Vinprovning imorn jippie!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge