Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vinnarna – bästa blogginlägg om Change butiksevent

Lästid: 1 min

Det är så kul att läsa alla blogginlägg som bloggarna har skrivit om vårt event på Change på Frölunda torg. Jättemånga fina inlägg och det verkar som många tyckte det var roligt, lyxigt, intressant och uppskattade goodiebagsen och allt jobb vi och Change hade lagt ner 🙂

Dom 2 bästa blogginläggen kommer såklart belönas! Vad är ett bloggevent utan blogginlägg liksom! En av bloggarna kommer vinna ett BH-set från Change och en vinner en makeup-kväll på The Body Shop med närmsta vännerna + goodiebags. Det är inte illa eller hur?

Det är sponsorerna själva som får utse vinnarna och nu har Change och The Body Shop utsett sin vinnare!

 

Change har valt sin vinnare och vi säger GRATTIS till….

20141112-120500-43500961.jpg
Under my Umbrella!
Du är välkommen till Change på Frölunda Torg för att ett nytt BH-set!

The Body Shop Frölunda Torg har också utsett sin vinnare och GRATTIS till…

Carro

… Carolina1979!

Du även välkommen att kontakta The Body Shop Frölunda Torg. Vi mailar dig kontaktuppgifter 🙂

 

Här kommer alla inläggen om ni vi läsa
Hannah med H
Carolina1979
Petra
Johanna – Rosa Bubbla
Annika Mariette Safakho
Fru Reinhold – Change butiksevent
Fru Reinhold – Jag är kär
Fru Reinhold – Eventet igår
Ett liv vid havet – Sandra
Under my umbrella – Emelie
Sandra Cederbom – Change Lingerie Frölunda Torg
Sandra Cederbom – goodiebagsen
Sandra Cederbom – The Body Shop är på plats
Rebeckas Familj – Från Höstdepp till höstpepp
Rebeckas Familj – Bloggevent by ES

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge