Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vinnaren av ett babynest från Baby Niilo Nest är…

Lästid: 1 min

Nu är tävlingen i samarbete Baby Niilo Nest tagit slut och vi har en vinnare. Det var 26 tävlande och jag har valt ut 5 tävlande som hade bäst motivering. Sedan fick Tilda hjälpa mamma och dra lott, det tyckte hon var jättekul och fortsatte haha. Filmen finns på min Instagram och som många vet så kan man bara filma 15 sekunder så jag fick pausa å hjälpa Tilda öppna upp. Tror att man kan se att det var ett namn med Z…!

 

Yes…Stort grattis till… ZARAH!
Du har vunnit ett gratis babynest!
Du är välkommen att kontakta mig för mer info!

 

Många tävlande skrev att ni ska bli föräldrar första gången, det är så kul och många grattis till er! Även grattis till er som ska få barnbarn och gudsbarn! Ni har helt rätt att ni kommer få ett spännande år 🙂

IMG_0068.PNG

PASSA PÅ! Här kommer ett erbjudande till er som inte vann och alla er som är intresserad av Baby Niilo Nest produkter.

Nu kan du köpa en NIILO SNUTTIS för endast 80kr (ord.pris 120kr).

Här är några exempel på Nillo Snuttis
IMG_0083.JPG

Andra babyprodukter från duktiga Natalie på Baby Niilo Nest!
IMG_0085.JPG

Är du nyfiken på Baby Niilo Nest och vill se fler bilder eller beställa?
Besök BABY NIILO NEST på Facebook och @babyniilonest på Instagram eller Babyniilonest.se

Tack till er alla som har tävlat och tack till Natalie på Baby Niilo Best för ett superfint samarbete och kommunikation! 🙂

Kram till er alla!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge