Vinnare av hajsovsäck från MaggieMars

Lästid: 1 min

Stort tack för ert tålamod och jag vill tacka alla er som har tävlat om hajsovsäck från MaggieMars

Det var jättekul att veta vilka färger ni gillade mest och önskade vinna. Det var kanske inte otippad att det skulle vara den rosa hajen för den är ju superfin. Alla färgglada hajar är busiga och söta 🙂 Mitt andra alternativ är turkos eller grön. Jag är som många asiater som gillar lite roliga och gärna mångfunktionella prylar. 

Stort tack för ert deltagande och nu har vi en vinnare!  Vill passa på önska er en fin söndag i solen! Vi har i alla fall sol i Göteborg 🙂
 

Stort grattis till

@T H E R E S E_M_

Vinnaren kontaktar mig på thaimorsan@gmail.com!

/Tävlingen anordnades i samarbete med MaggieMars (@maggiemars_)

Ps. Håll utsik! Fler tävlingar på gång. 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge