Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vinnare av hajsovsäck från MaggieMars

Lästid: 1 min

Stort tack för ert tålamod och jag vill tacka alla er som har tävlat om hajsovsäck från MaggieMars

Det var jättekul att veta vilka färger ni gillade mest och önskade vinna. Det var kanske inte otippad att det skulle vara den rosa hajen för den är ju superfin. Alla färgglada hajar är busiga och söta 🙂 Mitt andra alternativ är turkos eller grön. Jag är som många asiater som gillar lite roliga och gärna mångfunktionella prylar. 

Stort tack för ert deltagande och nu har vi en vinnare!  Vill passa på önska er en fin söndag i solen! Vi har i alla fall sol i Göteborg 🙂
 

Stort grattis till

@T H E R E S E_M_

Vinnaren kontaktar mig på thaimorsan@gmail.com!

/Tävlingen anordnades i samarbete med MaggieMars (@maggiemars_)

Ps. Håll utsik! Fler tävlingar på gång. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge