Vinnare av GIVEAWAY NR1 – Svensk Fågel kit

Lästid: 1 min

Det är jättekul att många ville tävla och så många trevliga kycklingrätter som ni delade med er! Några skrev även till receptet och någon berättade om en kyckling-flashback från Spanien som jag blev mer nyfiken på. Tack, tack och åter tack för många kycklingidéer! Det var svårt att välja!

Det är så mycket man kan göra med en kyckling och min favorit del av kycklingen är drumstick och äter gärna chicken wings. Kycklingfilé är lite tråkig tycker jag så jag köper gärna en hel kyckling och stycka själv 🙂 Annars så är det Khao man gai en favorit rätt. Det är så enkelt som bara ris och kyckling men det är ändå mycket bakom. Man kokar hela kycklingen med örter och sedan kokar riset med kycklingbuljongen. Riset består av en del jasminris och en del sticky rice men det hela hänger på såsen och resterande av biljongen blir soppa med grön pumpa och inlagda lime. Det låter konstigt men det är supergott och jag äter denna rätt gärna till frukost. En dag ska jag göra denna rätt!

IMG_2529

Vinnaren är…

Caroline!

Ett vinnarmail kommer till vinnaren och vinsten skickas tidigast den 17 dec från Svensk Fågel.

TACK FÖR ATT NI HAR TÄVLAT!
(Tävlingen anordnades i samarbete med Svensk Fågel och Gula Pippin)

TIPS! GIVEAWAY NR.2 – Uppesittarkväll kit med ATG är uppe och du kan fram till LÖRDAG 12 dec kl.21. På söndag kommer min sista giveaway upp men det blir endast på Instagram. Håll utkik! 🙂

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge