Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vinnare av GIVEAWAY NR1 – Svensk Fågel kit

Lästid: 1 min

Det är jättekul att många ville tävla och så många trevliga kycklingrätter som ni delade med er! Några skrev även till receptet och någon berättade om en kyckling-flashback från Spanien som jag blev mer nyfiken på. Tack, tack och åter tack för många kycklingidéer! Det var svårt att välja!

Det är så mycket man kan göra med en kyckling och min favorit del av kycklingen är drumstick och äter gärna chicken wings. Kycklingfilé är lite tråkig tycker jag så jag köper gärna en hel kyckling och stycka själv 🙂 Annars så är det Khao man gai en favorit rätt. Det är så enkelt som bara ris och kyckling men det är ändå mycket bakom. Man kokar hela kycklingen med örter och sedan kokar riset med kycklingbuljongen. Riset består av en del jasminris och en del sticky rice men det hela hänger på såsen och resterande av biljongen blir soppa med grön pumpa och inlagda lime. Det låter konstigt men det är supergott och jag äter denna rätt gärna till frukost. En dag ska jag göra denna rätt!

IMG_2529

Vinnaren är…

Caroline!

Ett vinnarmail kommer till vinnaren och vinsten skickas tidigast den 17 dec från Svensk Fågel.

TACK FÖR ATT NI HAR TÄVLAT!
(Tävlingen anordnades i samarbete med Svensk Fågel och Gula Pippin)

TIPS! GIVEAWAY NR.2 – Uppesittarkväll kit med ATG är uppe och du kan fram till LÖRDAG 12 dec kl.21. På söndag kommer min sista giveaway upp men det blir endast på Instagram. Håll utkik! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge