Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vinnare av Giveaway nr.2 – Uppesittarkväll med ATG

Lästid: 1 min

Vem skulle inte vilje vinna lite pengar!? Alla har en dröm och om jag vann stort så skulle jag först av allt köpa mig en resa till solen! Sedan skulle jag köpa en ny bostad i Sverige och i Thailand, en bostad till mina föräldrar, kanske en till brorsan och säkra framtiden för Tilda och syskonen med massa cash på kontot (blir de en brat så drar jag tillbaka allting!…). Sedan skulle jag och Måns äta på stjärnkrogar och gärna leva våra liv som en “foodie” och bara resa runt och äta haha…självklart vill jag också investera i en business med något eget och skapar fler jobb i samhället. Och så skänka en del också. Men allt detta blir så klart efter att vi har betalat alla lån. Då måste jag vinna äcklig mycket :-p 

Tyvärr har jag inte den turen trots att jag har varit med i Postkodlotteriet i säkert 10 år och ser alla andra vinner grannyran och vissa hade redan vunnit storvinster innan. Orättvist eller bara tur? 

Många har liknande drömmar och visst är det så…den ekonomiska friheten vill vi alla ha 🙂 

Önskar er alla tur och lycka till nästa år! 

Och VINNAREN är…

SABINA!

TACK FÖR ATT NI VILLE VARA MED OCH TÄVLA!

***GIVEAWAY NR3 kommer imorgon! Håll utkik.***

(Tävlingen anordnades i samarbetet med ATG)

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge