Vinnare av Giveaway nr.2 – Uppesittarkväll med ATG

Lästid: 1 min

Vem skulle inte vilje vinna lite pengar!? Alla har en dröm och om jag vann stort så skulle jag först av allt köpa mig en resa till solen! Sedan skulle jag köpa en ny bostad i Sverige och i Thailand, en bostad till mina föräldrar, kanske en till brorsan och säkra framtiden för Tilda och syskonen med massa cash på kontot (blir de en brat så drar jag tillbaka allting!…). Sedan skulle jag och Måns äta på stjärnkrogar och gärna leva våra liv som en “foodie” och bara resa runt och äta haha…självklart vill jag också investera i en business med något eget och skapar fler jobb i samhället. Och så skänka en del också. Men allt detta blir så klart efter att vi har betalat alla lån. Då måste jag vinna äcklig mycket :-p 

Tyvärr har jag inte den turen trots att jag har varit med i Postkodlotteriet i säkert 10 år och ser alla andra vinner grannyran och vissa hade redan vunnit storvinster innan. Orättvist eller bara tur? 

Många har liknande drömmar och visst är det så…den ekonomiska friheten vill vi alla ha 🙂 

Önskar er alla tur och lycka till nästa år! 

Och VINNAREN är…

SABINA!

TACK FÖR ATT NI VILLE VARA MED OCH TÄVLA!

***GIVEAWAY NR3 kommer imorgon! Håll utkik.***

(Tävlingen anordnades i samarbetet med ATG)

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge