Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vinnarna av Clearblue ultraljudsmonitor

Lästid: 1 min

Jag tackar för alla kommentarer och det är superkul att många ville tävla! 

Jag vill önska alla er som är redan gravida lycka till med graviditeten. Många av er har berättat om era missfall och ni har verkligen berört mig. Om jag kunde ge allihopa varsin doppler så skulle jag göra det. Kram till alla er! ❤️

 
Grattis till vinnarna! 

Det är 3 vinnare på bloggen och 2 vinnare på Instagram. 

VINNARNA i bloggen ÄR…

  1. L
  2. Lee
  3. Nora

Ett vinnarmail kommer till er! 

Tävlingen anordnas i samarbete med Billiga-tester.seClearblue Prenatal Ultraljudsmonitor hittar ni här, och just nu kostar den 299kr (ord.pris 349kr). Tips! Tips! Tips! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge