Vinnare av Babblarna på Cirkus Scott VIP-paket 

Lästid: 1 min

Hinner kika in här nu när vi lägger barnen och såklart har Tilda tidigare ikväll fått hjälpa mig utse en vinnare som ska få gå på cirkus!  

Det är så himla kul att jag får chansen att ge tillbaka till er läsarna genom att anordna tävlingar och giveaways. Den här gången var det VIP-paket till Babblarna på Cirkus Scott! 

Jag själv såg fram emot att gå på Babblarna som har världspremiär nu på torsdag den 8 september men kan tyvärr inte längre. Det var mellan cirkusen med hela familjen den 8:e eller Måns konferens med jobbet den 9:e och jag själv ska på bloggevent i Västerås den 10:e. Mycket på schemat och jag var optimist att vi skulle kunna göra allting. Sedan fick Tilda tid på BVC just den 9:e för att få en utredning om henne öga. Tilda kommer i första hand. Problem löst. Dock har jag redan sagt till Tilda att vi skulle på cirkus men hon har nog redan glömt. En annan gång. 


Svaret på frågan “hur många år har Cirkus Scott funnits?” är 78 år enl. länken men några av er hade koll att Cirkus Scott grundades 1937 så det borde ju stå 79 år. Båda är rätt och det var inte någon fälla 🙂 

Grattis till HEIDI! 

Tack till er som har tävlat! Önskar alla en fortsatt trevlig söndagskväll!

*****
Vill du också gå på Cirkus Scott i Stockholm? 

  • Uppge koden “Womsa” för att få 10% rabatt på hela köpet.
  • Vill du skänka 10% av ditt köp till organisationen Min Stora Dag, då ska du uppge “Womsa-ger“. 

/Tävlingen var i samarbete med bloggportalen Womsa och Cirkus Scott 

One Response

Lämna en kommentar

CommentLuv badge