Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vinn JLY crib och skötbord!

Lästid: 1 min

Yahoo, äntligen! Nu startar jag en super duper tävling i samarbete med Jollyroom!

Den här gången kan det bli DU som vinner ett set om JLY Bedside Crib Dream och Dream skötbord Lux till ett totalt värde av 3498kr! Du hittar setet här! Det här vill du inte missa!

 

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är:
– Kommentera inlägget och motivera varför just DU ska vinna! 

Tävlingen avslutas måndagen den 4:e april kl 21.00! 

Lycka till!

PS. dela gärna tävlingen då blir jag jätteglad 🙂 och kolla in mitt inlägg och setet här! Jag har inte hunnit ordna upp som jag skulle vilja men det kommer.

Print Friendly, PDF & Email

41 kommentarer om “Vinn JLY crib och skötbord!

 1. Detta skulle vara perfekt för oss 🙂 vi har en ettåring och en ny påväg. Båda kommer att behöva spjälsäng och det är perfekt när man ska samsova med ett crib 🙂

 2. Skulle vara underbart att denna vinst få vinna då vi nu ska rymma nr 3 som kommer i sommar, och vi har insett att vårt sovrum inte kommer att rymma en fullstor spjälsäng. Och jag tror inte storebror och lillasyster vill dela sovrum med en bäbis riktigt än. Så en bedside skulle vara helt optimalt. Även om jag gärna oxå hade velat ha de underbart fina skötbordet så får jag helt enkelt inse att vår lägenhet är allt för liten för det, så den skulle jag ge bort till en kär vän som både har plats och ett stort behov ❤️

 3. Nej det här vill jag absolut inte missa! Vi väntar nu en liten skrutta, en fullt frisk liten parvel och vi håller alla tummar och tår att det går vägen denna gången. För lite mer än 6 månader sedan fick vi beskedet om att liten vi väntade då hade ett hjärtfel som inte var förenat med liv, vi var tvingade att avbryta och få träffa vår efterlängtade lilla pojke redan i vecka 22. Så denna gång håller vi alla tummar och tår extra hårt och hoppas att det är våran tur nu att få bli lyckliga…

 4. Min kusin ska precis få sitt första barn och det här setet skulle passa perfekt in i hennes lägenhet..

 5. Skulle gärna vilja vinna. Lillan vill ha närhet då hade det vart perfekt med den sängen och vi har inget skötbord hade vart gött och ha ett 🙂 håller tummarna att man vinner

 6. Med detta set från Jollyroom, skulle ni verkligen underlätta våran babyboom!
  Som förstagångs föräldrar hade detta verkligen hjälpt oss enormt mycket på traven.

 7. Har ju tittat på dessa saker men sambon sa nej pga för dyrt just nu. Storebror, snart 2 år, sover fortfarande i sin spjälsäng och skötbord skaffade vi aldrig till honom. Så med tanke på att jag är i vecka 34 nu och har massor annat att fixa innan Mini kommer så hade detta varit bästa presenten just nu! 🙂 Så fina och praktiska verkar de vara!

 8. Detta skulle passa perfekt till min dotter som nu är en vecka! Vi har en vanlig spjälsäng som vi skruvat bort ena långsidan på, (så att den liknar bedside crib) för att kunna ha hennes säng stå ihop med vår säng, men det känns tyvärr inte jättestabilt. För att stabilisera upp den har vi fått sätta spännband runtom hela sängen och det ser inte fint ut…
  Skötbordet vore perfekt eftersom vårt gamla skötbord är fullt av fula märken och avskavd färg från saker som suttit monterade på det 🙁

 9. Så fint till mitt älskade lilla barnbarn som nyligen fyllt år. Tänk om jag fick åka och överlämna dom fina sakerna till henne, det skulle verkligen värma i mormorshjärtat. Så hoppas nu att turen står mig bi, för tänk vad otroligt glad jag skulle bli.
  Kram

 10. Jag har varit så svårt drabbad av cancer och kan troligtvis inte få egna barn. Så därför skulle det vara så roligt att få vinna dom fina sakerna till min älskade systerdotter. Då skulle jag bli en glad moster. Hoppas så på turen!

  Kram

 11. Vinner jag nu, så packar jag in den fina vinsten i bilen och åker 18 mil till mina älskade barnbarn och ger dom fina sakerna till minsta barnbarnet. Dom andra två får naturligtvis varsin fin present av morfar också. Håller tummarna så hårt jag bara kan och hoppas sen får läsa att just jag vann.

 12. Dette hadde passet perfekt for lilleprinsen min som kommer om 2 uker. Etter 10 års eksteskap ble jeg endelig gravid, og jeg kan ikke forklare hvor glad jeg er. Trodde aldri jeg skulle få barn men endelig blir jeg mamma <3
  Jeg var arbeidsledig da jeg fikk hørt at jeg var gravid, og har dessverre ingen inntekt nå.
  Hadde blitt så glad om jeg hadde vært så heldig <3

 13. Åh vilken tävling! Jag är en student och mamma till en dotter som fyller 2 år i sommar. Väntar nu mitt andra barn med BF i oktober och längtar SÅ efter nummer två. Till vår lilla tjej hade vi en spjälsäng som man inte kunde ta bort sidan på och det funkade inte alls bra, så det önskar vi verkligen. Vi har inte heller skötbord utan vi har bara en skötbädd på ett bord och det är inte optimalt heller. MEN som student får man ta och göra det bästa man kan med den budget man har. Vi har helt enkelt inte råd med allt och man måste prioritera. Därför hade detta paket hade verkligen varit perfekt för oss och skulle underlätta enormt när nummer två anländer i höst! Hoppas på tur!

 14. Är äntligen gravid med syskon efter 8 års försök och kämpande och hade så gärna vunnit detta fina set!

 15. Vi skulle bli helt överlyckliga om vi hade turen att vinna detta set ! Vi har haft ett tufft år pga sjukdom inom familjen och det har slagit rätt hårt ekonomiskt. Nu börjar vi äntligen komma på fötter men är lite sent ute i förberedelserna inför lillasysters ankomst . Då vi har ett litet sovrum vore det super med detta bedside crib som inte tar så mycket plats och ett ordentligt skötbord, håller tummarna 🙂 tack för en superbra blogg!

 16. Hej, jag hoppas att jag kan ha en chans att vinna trots att jag inte har möjlighet att dela inlägget. Jag önskar vinna detta till mitt barnbarn som kommer i sommar. Då jag vet att min dotter är lite stressad över att de inte kommit iordning med något till bebisen ännu pga renoveringar som försenats och dessvärre kostat dom mer än väntat skulle hon bli superduperglad om jag överraskade henne med dessa fina saker, jag vet att hon sneglat på just detta skötbord och pratat om en bedside crib

 17. Väldigt trångt i vårt sovrum, denna lilla nätta säng hade varit kanon till vår lilla dotter som gärna ligger nära! Skötbordet hade min underbara bror fått då han ska få en liten pojk om en månad. Så nu är det bara att hålla tummarna! Trevlig dag i vårvädret

 18. Jag skulle vilja överraska den lilla familjen och mitt första barnbarn med riktig hotellkänsla när dom hälsar på.
  Med långt avstånd mellan oss underlättar det om möbler finns på plats.

 19. Till mitt kommande barnbarn att överraska föräldrarna med .De har en liten tjej som vägrar sova någon annanstans än i sängen bredvid sin mamma och nu när nästa lilla pyre är beräknad att komma snart skulle det underlätta för familjen med en sån bedside- säng att fästa vid sängen så alla slipper trängas på nätterna . Min dotter har även önskat sig just detta skötbord så det vore en skoj överraskning

 20. Detta söta set får så gärna flytta hem till oss Hade passat perfekr då vi fick en liten dotter för 2 veckor sen&sonen på 3 år är världens bästa storebror&så mån om lillasyster. Men spjälsängen vi har är för stor för vårt nya sovrum så lillan ligger mellan oss om nätterna, då blir det väldigt trångt när storebror ibland vaknar på natten och konner in till oss… Vill inte att han ska känna att han inte får plats så denna söta säng till lillasyster vi vill vinna. Båda mamma och barn blir glada, då får alla vara nära ☺ Nu håller vi både tummar och tår så de blir alldeles blå!

 21. Detta söta set får så gärna flytta hem till oss Hade passat perfekt då vi fick en liten dotter för 2 veckor sen&sonen på 3 år är världens bästa storebror&så mån om lillasyster. Men spjälsängen vi har är för stor för vårt nya sovrum så lillan ligger mellan oss om nätterna, då blir det väldigt trångt när storebror ibland vaknar på natten och kommer in till oss… Vill inte att han ska känna att han inte får plats så denna söta säng till lillasyster vi vill vinna. Båda mamma och barn blir glada, då får alla vara nära ☺ Nu håller vi både tummar och tår så de blir alldeles blå!

 22. Jag väntar mitt första barn den 10 augusti och vårt Lilla sovrum gör det svårt att hitta passande säng. Fick upp ögonen för denna säng venom din blogg och hoppas på en vinst till vår bebbe 🙂

 23. Åhhh!! Detta hade vi burkar vinna till lilla bebis i magen som beräknas komma i September. Hade vart en fantastisk vinst då vi saknar både säng och skötbord. Håller tummarna stenhårt!!

 24. Sängen hade passat bra in i mitt lilla sovrum. Väntar min tredje flicka, och som ensamstående mamma till mina två flickor redan så måste man jämt och ständigt prioritera, så det hade varit super roligt om vi vann detta till lillasyster så hon får något fint☺️

 25. Jag hoppas verkligen på tur i vad som måste vara årets tävling. En bedside har jag tittat på och önskat, även letat på blocket. Det skulle underlätta så om denna fick flytta hem till oss. Ett litet sovrum som flera ska rymma då är denna en perfekt lösning.

 26. Eftersom vi bor ganska trångt får dotterns spjälsäng inte plats i vårat sovrum. Hon sover i eget rum nu och det är fruktansvärt jobbigt att springa skytteltrafik mellan vårat rum och hennes hela nätterna. En beside crib skulle göra allt enklare! Ett skötbord är inte heller fel, då det vi har är oerhört rangligt. Kram!

 27. Jag skulle ge det här till min brors sambo att använda till deras lilla kille. Tyvärr gick min bror bort i börjjan av året och vi alla försöker hjälpa sambon och min brorson så mycket vi kan. Detta kanske inte är ett större ljus i mörkret just nu men hon skulle nog bli jätteglad över detta crib och skötbord nu när de flyttat till mindre lägenhet och är i behov av ganska många saker till pojken. Med vänlig hälsning Viktor

 28. Min andra son är nu 2 veckor gammal, han är bebis som älskar tutten, så denna lilla spjälsäng hade varit perfekt, vågar inte ha bebisen mellan mig och mannen :/ och ett skötbord hade jag behövt då vi gav bort våran från vår första son.

 29. Så fint det är hade varit perfekt till mina barnbarn för då kunde storebror ha kvar sitt skötbord som han vill och lillasyster kunde fått ett eget. Sedan är det trångt när båda vill ligga hos föräldrarna. Då hade sängen varit kanon till lillasyster. Så blir samtidigt risken för avundsjuka mindre Så det hade varit så härligt att få överraska familjen med detta

 30. Bästa väninnan väntar sitt första barn, men har det tyvärr otroligt tufft ekonomiskt.
  Vore helt underbart att få kunna få hjälpa henne med en del av bördan!

 31. O denna vinst skulle passa alldels perfekt då vi just fick veta att vi väntar nr 6 …och har inga saker kvar efter de andra barnen….
  Ett litet plus vore att detta skulle bli en perfekt födelsedags present till mig då jag fyller år idag

 32. Detta set hade varit perfekt till min dotter jill då hon inte har något riktigt skötbord och vi hade verkligen behövt ett men har inte riktigt dem pengarna för tillfället. En spjälsäng crib hade också varit super till henne då hon inte riktigt trivs i den vi köpt, plus att då kan vi ha henne intill sängen så hon kanske känner sig säkrare o tryggare 🙂 jill hoppas på tur 🙂

 33. Jag är 40 år och väntar mitt första barn om några veckor. Nu har oron för bebisen släppt efter att vi gjort några antal tillväxtultraljud pga litet sf-mått. Jag är ju en liten kort asiat och min sambo är ju inte en jätte heller. Istället har jag börjat oroa mig för att hinna köpa allt man behöver till en bebis. Jag vet knappt vad man behöver! Googlar såklart. Frågar mamma men det var ju över 40 år sen hon födde mig och tiderna förändras ju. Min mamma grävde fram tre fina plagg som hade varit mina som hon sparat. Dessutom har det fanns min gamla spjälsäng isärskruvad som jag har tänkt återanvända trots mina föräldrars förfäran. Asiater gillar nya saker, speciellt till bebisar. Medan jag är lite mer svensk och gillar gamla coola retrosaker. Till min fasa har min pappa använt en sida av spjälsängen till en hemmabyggd hylla i källaren så spälsängen är inte hel. Jag är jätteledsen för det. Men jag skulle bli glad (och mina föräldrar jättesuperglada) om jag vann en ny spjälsäng/crib från Jollyroom då den egentligen passar bättre i vårt lilla sovrum för den är mindre än min gamla spjälsäng. Ett skötbord skulle min sambo vilja ha som inte är så vig som jag som kan tänka mig att byta om på bebisen på golvet, soffan eller sängen.

 34. Den här vinsten skulle vara kanon bra då vi väntar en liten lillebror i början på maj och vi har fortfarande inte inhandlat något skötbord.
  Just nu kommer storebror (2,5 år) intassande på nätterna till vårt rum och sover i vår säng större delen utav natten så när lillebror kommer blir det trångt i sängen.
  Därför skulle det vara kanon bra om vi hade turen att vinna spjälsängs criben för då skulle lillebror kunna sova tätt brevid oss ändå utan att vi behöver trängas
  Nu håller jag tummarna för vinst till mig och min lilla familj

 35. Åh vilken dröm! Varje dag trängs vi i sängen och har önskat en bedside då vi skulle kunna få lite mer plats och förhoppningsvis sova lite bättre än med en liten som ärvt mammas gener med att snurra runt runt runt. Denna utslitna mamman längtar efter en natt utsövd

 36. Väntar första barnet och det skulle underlätta såååå mycket att vinna detta så man kan spara in några slantar (och lägga på bebiskläder i smyg från pojkvännen) plus att det är superfint!!!!

 37. Å vad glad jag skulle bli om jag vann. Vi har precis fått vårt andra barn och är i stort behov av en bedside crib..håller tummarna och hoppas hoppas

 38. Sängen hade varit perfekt då vi har en liten säng och jag vill ha lillen nära mig. Hade passat fint i sovrummet med alla vita möbler.

 39. Vi går i väntans tider här hemma. Till hösten kommer vårt första barn. Mitt i glädjen har min svärmor drabbats av cancer vilket leder till mycket sorg. Att vinna detta set hade verkligen lyst upp i vardagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge