Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vinkväll imorn

Lästid: 1 min

Woohoo imorn blir det en vinkväll med ett gäng (blogg)vänner…Emma, Liselotte, Petra och Martina som ingen av oss har träffat och är vän till Johanna. Kul!

Johanna och jag drog igång det. Hon kan lite vin och jag kan lite mer. Jag har ju pluggat och allt men jag skulle bara tråka ut alla andra. Jag har tappat mycket i teorin för jag hinner inte håller vinkunskapen levande. Vin är levande 🙂 

Priser: 99-79-179-99-99-104 SEK

Vi ska titta, sniffa och smaka vinerna, rosé och vita. Jag har plockat ut ett antal viner runt 100kr/st som ska vara bra (googlat) och inte finns att få tag på Systembolaget. Så det är lite spännande, kul och lyxigt. Det kan hända att jag byter ut ett rosé mot ett populärt rosévin som finns på Systembolaget. Vinleveransen kommer till dörren ikväll mellan 18-22. 

Det kommer i alla fall bli kul! Sen ska vi så klart ha lite lättare tilltugg och ostar också som passar till vinerna. Allting till självkostnadspris. Det behöver inte bli dyrt med vinprovningar men räknar med max 300kr/pers för mat och vin. 

Priser: 79-79-79-199-99 SEK

Jag blev lite vild med beställningen så det blev tre blandlådor med 18 flaskor och 11 olika viner. De röda vinerna är till svärisar och mig.  Torbreck som kostar 199kr valde jag till köttet på restaurangen (där de tog för 495kr!) i lördags. Svärmorn blev fräls i detta vin och vill ha några flaskor av dem. Dock smakade min rare köttbit ingenting och fick salta som fasen för att matcha upp till det smakrika vinet. Kunde ju inte veta hur maten skulle smaka och att man brukar ju välja ett vin efter maträtten och matcha smakerna. Svårt det där. 

Print Friendly, PDF & Email

5 kommentarer om “Vinkväll imorn

  1. Jag hänger gärna på nästa gång! Testa nya viner är spännande och att träffa er såklart!

  2. Å får du göra recensioner på rosé vin, snart är ju sommaren här o då gäller det att vara beredd ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge