Igår hostade jag upp blod igen och tänkte att det var dags att kontakta sjukvården för hostan har hängt kvar i 3 veckor. Att det skulle vara svårt att få tider så jag gav upp och tänkte…det går över. 
Idag är jag bara seg och trött. Ena stunden mådde jag bra och andra måste jag lägga mig ner och höll på att somna på direkten, typ tuppade av i 5 min eller nåt. 

Och Tilda ville inte till dagiset. Vi drog ut på tiden och när klockan passerade 10:30 så var det ingen idé. Själv orkade jag inte hålla upp huvudet och illamåendet kom och gick. Tilda började gråta varje gång jag sade “vi måste till dagis, dags att gå till dagis”. Hon sprang och gömde sig och ropade “jag viiiill inteeee! Inte rolig på dagis! Vill vara hemma vila med mamma”. Hon sade allt detta! Vad gör man? Skickade ett sms till dagiset att Tilda är hemma idag. De blev nog överlyckliga för ett barn mindre. Det saknas alltid personal där. 

Gravid-trötthet kom tillbaka liksom.

Bild från igår när Tilda tog “Tildas paket”…