Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vill inte till dagis, inte roligt…

Lästid: 1 min

Igår hostade jag upp blod igen och tänkte att det var dags att kontakta sjukvården för hostan har hängt kvar i 3 veckor. Att det skulle vara svårt att få tider så jag gav upp och tänkte…det går över. 
Idag är jag bara seg och trött. Ena stunden mådde jag bra och andra måste jag lägga mig ner och höll på att somna på direkten, typ tuppade av i 5 min eller nåt. 

Och Tilda ville inte till dagiset. Vi drog ut på tiden och när klockan passerade 10:30 så var det ingen idé. Själv orkade jag inte hålla upp huvudet och illamåendet kom och gick. Tilda började gråta varje gång jag sade “vi måste till dagis, dags att gå till dagis”. Hon sprang och gömde sig och ropade “jag viiiill inteeee! Inte rolig på dagis! Vill vara hemma vila med mamma”. Hon sade allt detta! Vad gör man? Skickade ett sms till dagiset att Tilda är hemma idag. De blev nog överlyckliga för ett barn mindre. Det saknas alltid personal där. 

Gravid-trötthet kom tillbaka liksom.

Bild från igår när Tilda tog “Tildas paket”…   

2 kommentarer om “Vill inte till dagis, inte roligt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge