Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Viking Grace till Åbo

Lästid: 1 min

Har du sett på Insta Stories att vi åkte med på Viking Grace till Åbo 24h i söndags?

Jag kunde inte uppdatera då wi-fi på fartyget var kass så det var lika bra att sluta vara social på nätet och umgås med familjen haha! Det vad wi-fi i hytten men barnen kunde inte kolla på Youtube och jag kunde inte posta nåt på Instagram. Bilder och filmer tar mer tid för att ladda upp.

Och vad det gungar… det var bläcksvart ute i Östersjön när jag kikade från vårt stora fönstret. Klockan är snart halv fyra på morgonen (finsk tid) och det gungade rätt mycket på dubbelsängen som jag fick 30cm att sova på, precis som hemma. De andra sov gott utan bekymmer och jag hann sova två timmar kanske med Penny fastklibbade vid mig och Tilda sov själv på den stora bäddsoffan. Jag förflyttade mig dit, låg och kände vågorna, de fick mig att tänka på Rose i Titanic-filmen med Leonardo DiCaprio…

En uppdatering kommer om resan med Viking Grace och resan är inte sponsrad.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge