Har du sett på Insta Stories att vi åkte med på Viking Grace till Åbo 24h i söndags?

Jag kunde inte uppdatera då wi-fi på fartyget var kass så det var lika bra att sluta vara social på nätet och umgås med familjen haha! Det vad wi-fi i hytten men barnen kunde inte kolla på Youtube och jag kunde inte posta nåt på Instagram. Bilder och filmer tar mer tid för att ladda upp.

Och vad det gungar… det var bläcksvart ute i Östersjön när jag kikade från vårt stora fönstret. Klockan är snart halv fyra på morgonen (finsk tid) och det gungade rätt mycket på dubbelsängen som jag fick 30cm att sova på, precis som hemma. De andra sov gott utan bekymmer och jag hann sova två timmar kanske med Penny fastklibbade vid mig och Tilda sov själv på den stora bäddsoffan. Jag förflyttade mig dit, låg och kände vågorna, de fick mig att tänka på Rose i Titanic-filmen med Leonardo DiCaprio…

En uppdatering kommer om resan med Viking Grace och resan är inte sponsrad.