Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vigårda Gbg

Lästid: 1 min

Ej sponsrat inlägg!

Idag fick vi finbesök från Halmstad då Måns föräldrar var i stan och svärfar var på jobb så svärmor lunchade med oss. Vi tog med henne till Vigårda som har öppnat i Göteborg för en månad sedan. Vi har ätit på Vigårda i Stockholm några gånger och jag tyckte det var okej. 

Den här gången var det mycket bättre! Riktig god hamburgare och jag valde månadens hamburgare. Det fanns några barnstolar och barnvagnen fick plats, dock kollade jag aldrig på övervåningen. Det kom in två mammor med barnvagnar och de såg lite lost men jag satt närmast de och skickade de upp med hissen så jag antar att det gick bra med barnvagnar på övervåningen. 

 Jag och svärmor åt månadens hamburgare “Speedy Gonzales” som Anton Hysén hade designat. Det ingår alltid en sallad och man kan välja tillbehör som klyftpotatis, pommes eller olika sallad att välja bland. Måns åt en “Bistro”. Svärmor tyckte att det var riktig god hamburgar! 

  
  
 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge