loader image

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Videoinspelning med På Smällen!

Igår kom Emma och barnen till oss en lång stund. Det blev så spontant det kunde vara.

Emma och jag chattade på förmiddag och hon hade en idé om jag ville vara med eller det var Tilda skulle vara med. Så hon och barnen kom hit senare på eftermiddag. Vi åt lunch och sen satte vi igång med projektet. Jag hade förvarnat Tilda om vad hon skulle få göra. Hon ville såklart genomföra det.

När de kom så gick Lucas och letade efter Tilda som satt på toa! När jag sa att Lucas har kommit svarade Tilda “men jag är ju inte klar! Jag bajsar!”. Hon är alltid lite blyg i början och det tar allt från 5 – 30 min att hon ska tina upp.


Barnen hade jättekul ihop. Tilda vill gärna göra detta igen…med ögonbindel dessutom!

Filmen kommer på våra kanaler när Emma är klar med redigeringen. Hoppas ni vill se 🙂

2 kommentarer om “Videoinspelning med På Smällen!

    1. Det skulle bli lite roligare för Tilda trodde jag men hon orkade inte se sig själv äta glass i hela 10 min haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge