Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Videoinspelning med På Smällen!

Lästid: 1 min

Igår kom Emma och barnen till oss en lång stund. Det blev så spontant det kunde vara.

Emma och jag chattade på förmiddag och hon hade en idé om jag ville vara med eller det var Tilda skulle vara med. Så hon och barnen kom hit senare på eftermiddag. Vi åt lunch och sen satte vi igång med projektet. Jag hade förvarnat Tilda om vad hon skulle få göra. Hon ville såklart genomföra det.

När de kom så gick Lucas och letade efter Tilda som satt på toa! När jag sa att Lucas har kommit svarade Tilda “men jag är ju inte klar! Jag bajsar!”. Hon är alltid lite blyg i början och det tar allt från 5 – 30 min att hon ska tina upp.


Barnen hade jättekul ihop. Tilda vill gärna göra detta igen…med ögonbindel dessutom!

Filmen kommer på våra kanaler när Emma är klar med redigeringen. Hoppas ni vill se 🙂

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Videoinspelning med På Smällen!

    1. Det skulle bli lite roligare för Tilda trodde jag men hon orkade inte se sig själv äta glass i hela 10 min haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge