Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vicka vicka tanden

Lästid: 1 min

Vicka vicka…. det är bara vicka sa hon i receptionen på folktandvården. Tilda ville gå till tandläkaren för att hon har en lös framtand i nedre raden. Det har hon haft halva sommaren och… nu en till!

Två lösa tänder!

Varje gång hon vill ha hjälp med att borsta tänderna så säger hon “akta min lös tand!”. Men tydligen så behöver vi inte alls akta den. Enl. Folktandvården så får man pilla hur mycket man vill tills tanden ramla av, om man vill att den ska ramla av. Tror Tilda har separationsångest och vill inte ha en lucka… snart har hon två luckor för igår kunde vi vicka på den andra framtanden jämte också!

Tilda kommer nog på hur hon vill få ut de tänderna.

Minns du hur det var för dig? .

Mina var olika, den ena satt längre och ville inte lossna medan den andra bara hänga kvar i roten så jag kunde dra med fingret utan att spilla blod.

Tandfen?

Nu får tandfen vara beredd att komma… med kontanter… ? Tilda väntar på tandfen men hen kommer ju inte om hon inte vill att de ska lossna!

Se Tilda visar sina tänder här på Instagram i sidobareb eller följa länken HÄR!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge