Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vi ska vara blommiga

Lästid: 1 min

I förra inlägget skrev jag att vi ska nog vara blommiga på dagens bröllopsfest i Vänersborg, ca 1 tim med bil från Göteborg. 

Så här ser våra outfits ut. Undrar bara om Tilda kommer vilja ha en klänning på sig idag. Jag har med andra klänningar till henne också. Hon brukar vilja välja sina kläder själv nu.

 
Nu sitter vi i bilen och har en kvart kvar å solen är borta, mulet men varmt är det å jag sitter i jeansshort och linne. Hoppas det spricker upp! 

Passar på att säga här nu att jag kommer blogga om oss på brölloppet. Det kommer inte vara bilder på brudparet och andra gäster i alla fall, om de inte vill vara med. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge