Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

VI SES på LOPPIevent Babylove 2015 -STHLM!

Lästid: 1 min

Jag ska på Loppi Babylove i år nu när jag är på tjocken!

Jag har i år tackat nej till nästan allt…stora som små tillställningar då de krockade med annat i familjelivet och resor. Nu har vi sålt lägenheten och gick med stort plus så vi kan chilla lite hehe….och jag kan gå på bloggevent 😛 

Det blir bara över dan, en måndag dessutom. Det ska bli skoj att resa med…På Smällen! Igen! – Emma. Jepp igen 🙂

LOPPI BABYLOVE är för ALLA mamma med baby och gravida. Det kostar 175 kr men i priset ingår en LUNCH och såklart en maffig GOODIEBAG! 

Klicka på bilden för att köpa DIN BILJETT!

   

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge