Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vi packar…

Lästid: 1 min

En sicken regnig söndag och vi har varit riktig slöa. Tilda ville bara vara i pyjamasen och jag kom aldrig ur mina mjukiskläder. Måns har i alla fall hunnit med en löprunda. 

Hela dan har jag sagt till Tilda att packa för vi ska till Stockholm imorgon. Vi ska hälsa på mormor och morfar innan de åker till Thailand på torsdag. Jättekul då att jag får packa för tre och det tar sånn tid. Tilda har dessutom stökat till genom att släpa ut alla sina leksaker till alla rum. 

Och Tilda packade på allvar. Hon vill ha med tältet och allt som hon har lagt i det. Yeay! Alla leksaker, täcke, kudde utom kläder. Hon vill ta med hela sitt rum tror jag.

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge