Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vi lurar våra barn

Lästid: 2 min

Hur många gånger kommer vi att lura våra barn? Lite vita lögner skadar väl inte? Tandtroll? Imorn blir det teater, och så blev det inget… 

Tilda ligger just nu i feber. Hon har varit på förskolan alla tre dagar halleluja! Och så kom hon hem med feber… På kvällen dagen innan förskolan så brukar vi prata och bygga upp förväntningar typ “vad kul det ska bli med förskola, träffa kompisar, äta god lunch och så ska vi handla när mamma/pappa kommer och hämta”. Då brukar Tilda vara jätteglad och pratar vidare t ex “leka med klossar och måla…”. Inga problem. När morgonen kommer så “neeej jag vill viiila mer! Vill INTE till dagis!”

Idag ville hon inte klä på sig som vanligt men när mamma ryckte in så blev det fart. Då sa hon till och med hejdå med slängpussar! Hon var riktig glad. Idag skulle hon på teater med förskolan och måste vara där 8:50. Olyckligt nog så hade förskolan sms:at 08:05 och att det blev inställd pga kort om personal. Detta såg jag när pappa och dotter hade gått. Det är oftast kort om personal där… Och oj vad Tilda blev ledsen enl. Måns. Hon trodde även att pappa skulle gå med på teatern. Det blev varken teater, lek eller pappa. 

JAG har även lurat Tilda en längre tid… att tandtroll skulle komma om hon inte borstar sina tänder. Det har gett effekt efter ett års prat om tandtroll och under ett år har det gått sisådär med tandborstning. Jag blev lite förvånad att Tilda hade inga hål och allting var finfin när hon besökte tandläkaren. Nu är hon ganska angelägen om att borsta sina tänder och brukar säga “pappa kom kom, jag vill borsta tänderna så tandtroll inte kommer ta Tilda!”. Jepp, vi är duktiga på att lura vårt barn. 

Vi lurar våra barn… på gott och ont…och vi kommer att göra de besvikna många gånger om.

  

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Vi lurar våra barn

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge