Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vi lever och är tillbaka

Vi lever och är tillbaka
Lästid: 2 min

Det var 1 månad sedan jag bloggade hehe. Man kan säga att jag tog en liten pause, dock inte från Instagram för där uppdaterar jag dagligen, ish.

När vi kom hem från vår spontana sista minuten Gran Canaria resan så blev barnen sjuka med illamående och kräkningar och Måns mådde också illa några dagar efter. Jag klarade mig men min mobil pajade istället så jag fick lämna in för service.

Halmstad tur/retur

När alla var friska åkte vi till Halmstad och var där vi i nästan 2 veckor. Det var fint väder och några strand dagar blev det. Sedan åkte vi hem till Göteborg i några timmar, mest för att hämta ut min mobil på posten och vidare direkt till mina föräldrar i Stockholm i en veckan och tillbaka till Halmstad igen i en vecka. Vi hade inte planerat något särskilt än “ska vi åka imorn?”.

Nu är vi hemma igen och det är skönt att vara hemma och sova i egen säng.

När vi skulle dra hemåt från Halmstad så frågade Måns kvällen innan om jag ville fjällvandra i Funäsdalen. Så jag kunde tänka mig åka redan i torsdags men Måns tänker “i helgen nångång”.

Spontana som vi är…

…eller dåliga på att planera 😂 för vi kunde ju åka vidare från Stockholm till Funäsdalen och sparar några timmar på att sitta i bilen. Nåja, det blir inte av med fjällvandring för det är Göteborgs Kulturkalas. Sedan ska vi skola in Tilda på fritids den 14e har vi sagt och den 20e blir det spännande för Tilda ska börja i förskoleklass. Det ser hon verkligen fram emot och pratat om skolan jämt.

Så klart finns det massor med bilder att visa men vill inte tråka ut alla haha så inget bildbomb. Vi besökte också Gröna Lund för första gången med barnen och det var säkert 20år sedan jag var där. Annars en del strandhäng, träffat vänner etc.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge