Vi har svikit vårt barn

Lästid: 2 min

Igår så skulle vi till 4H-gården ute i Tuve. Vi hade sagt till Tilda att hon skulle få titta på hästar och grisar. När vi väl kom iväg och fram så hade Tilda somnat. Sedan det här med Svensk Midsommar, det ingick ju regn. Trot inte att det öste ner när vi kom fram. I och med hon hade somnat så vände vi bilen och åkte å handlade lite sill och tillbehör till Pimm’s i stället. När vi kom fram och stannande bilen…då vaknade Tilda. Hon satt å tittade på mig i bilen och var jätteledsen i ögonen å började gråta. Hon grät samtidig som hon sade “Gisarna, Tilda ville se gisarna…. Hästarna åså”. 

Både Måns och jag tittade på varandra typ “vad gör vi nu?”, ska vi åka tillbaka? Det var ändå försent för de stängde kl.15. Så vi sade att vi kunde titta på grisarna imorn, hästar, älgar också. 

Det var första gången vi såg Tilda var verkligen ledsen ledsen! Ledsen för att vi hade typ lurat henne, att hon skulle klä på sig och krångla mindre….sedan blev det inget. Hon var inte ledsen som hon brukar dvs när hon vill ha sin vilja genom och gråter för det minsta å vara allmän jobbigt. Det går ju att prata vett med henne och hon förstår. I och med hon förstår väldig mycket så gjorde gårdagen händelsen extra jobbigt. 

Hon pratade sedan om det å påminde oss att hon vill se “gisarna, hästarna, älarna”. Yes, vi har svikit vårt barn. 

  

Så idag har vi varit ute i 3 tim på Slottsskogen och BarnensZoo. Tilda fick springa av sig och titta på alla djuren. Hon var så klart rädd för att klappa någon djur. När hon såg en gris komma ut backade åhon och sade “Tilda måste akta foten, han får inte Tildas tå”…hahaha! 

  

Det var inte alla som visste att detta är en Påfågel, fasan var det nån som sade. Fin är den. 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge