Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vi har svikit vårt barn

Lästid: 2 min

Igår så skulle vi till 4H-gården ute i Tuve. Vi hade sagt till Tilda att hon skulle få titta på hästar och grisar. När vi väl kom iväg och fram så hade Tilda somnat. Sedan det här med Svensk Midsommar, det ingick ju regn. Trot inte att det öste ner när vi kom fram. I och med hon hade somnat så vände vi bilen och åkte å handlade lite sill och tillbehör till Pimm’s i stället. När vi kom fram och stannande bilen…då vaknade Tilda. Hon satt å tittade på mig i bilen och var jätteledsen i ögonen å började gråta. Hon grät samtidig som hon sade “Gisarna, Tilda ville se gisarna…. Hästarna åså”. 

Både Måns och jag tittade på varandra typ “vad gör vi nu?”, ska vi åka tillbaka? Det var ändå försent för de stängde kl.15. Så vi sade att vi kunde titta på grisarna imorn, hästar, älgar också. 

Det var första gången vi såg Tilda var verkligen ledsen ledsen! Ledsen för att vi hade typ lurat henne, att hon skulle klä på sig och krångla mindre….sedan blev det inget. Hon var inte ledsen som hon brukar dvs när hon vill ha sin vilja genom och gråter för det minsta å vara allmän jobbigt. Det går ju att prata vett med henne och hon förstår. I och med hon förstår väldig mycket så gjorde gårdagen händelsen extra jobbigt. 

Hon pratade sedan om det å påminde oss att hon vill se “gisarna, hästarna, älarna”. Yes, vi har svikit vårt barn. 

  

Så idag har vi varit ute i 3 tim på Slottsskogen och BarnensZoo. Tilda fick springa av sig och titta på alla djuren. Hon var så klart rädd för att klappa någon djur. När hon såg en gris komma ut backade åhon och sade “Tilda måste akta foten, han får inte Tildas tå”…hahaha! 

  

Det var inte alla som visste att detta är en Påfågel, fasan var det nån som sade. Fin är den. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge