Vi har flyttat in!

Lästid: 2 min

Lite tyst här i bloggen i några dagar men vi flyttade ju igår 🙂 och hade hållit på i 2 dagar med att tömma förrådet och flyttat in runt 30 lådor.  

Igår fick vi bärhjälp av Jair och Måns bror. Vi kände att vi måste lämna bort Tilda en stund för hon klarade inte riktig av hela flyttgrejen och car jätteledsen hela morgonen när hon gade insett att mycket var borta. Hon fick vara hos Emma och Lucas medan vi lånade Jair i några timmar. Emma är den bästa lektanten haha…Tilda var också superledsen när vi skulle lämna henne med så fort vi fick så var det bra som ingenting hade hänt. 

Kolla! Det var hur bra som helst. De fick klä ut sig också haha…inte alls ledsen.    
   
Det stora lastet gick som en räls på 4 tim och 2 vändningar plus att några grannar flyttade också in så det var lite spring i huset. 

Tilda blev mammig och krängig igen efter att vi hämtade henne. Hon har även lärt ett nytt ord: “KAOS” haha. Hon visste vad “stökig” innebär och här var och är i några dagar till…Kaos! 

Jag har typ skänkt en jättesäck med mina kläder och några lådor av sllt möjligt åkte till välgörenhet. 

Hel kvällen har jag fyllt skåpen och det blir nog några lådor med köksprylar och glas som får åka efter sorteringen igen. VI HAR VERKLIGEN MYCKET KÖKSPRYLAR! En hel del böcker och kokböcker skänkte vi också. 

Nu har Tilda kommit till ro och äntligen somnar i alla fall och förstått att vi ska bo här i “nya huset”. När det har blivit en verklighet så blev det nog en separationsångest för henne. Men nu ligger alla vi i vårt nya kalla lägenhet då värmen har inte kommit igång riktig än..och lyssnar på persienningen utanför som dansar i blåsten! 

Tags: No tags

One Response

Lämna en kommentar

CommentLuv badge