Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vi har fått besök i BKK

Lästid: 1 min

Nu har vi hängt i Bangkok i några dagar å inte gjort så mycket än bara slappat och väntat på Måns syster och hennes sambo som landade i Bangkok imorse. De bor på Ibis hotel Riverside som ligger granne med vår bostad. Smidigt! Vi tog med de till morgon-marknaden och köpte hem lite godsaker som sticky rice m grillade kyckling och papayasallad, kokosplättar mm å mumsade de hemma hos oss. Nu badar vi i poolen på deras hotell. Det är hett å temperaturen ligger nog på 35 grader!

Eftersom de är i BKK första och sista natten så hinner de inte se så mycket av BKK men jag tror det blir lite shopping för de vill köa äkta Convers som kostar under 300kr och besöka The Dome/Sirricco skybar som Hangover 2 spelades in där. Jag får dock vara med Tilda på marken då barn under 7 år får inte åka upp.

Imorgon bitti åker vi allihopa till Koh Chang! 🙂
image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge