Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vi har en vinnare!

Lästid: 1 min

Hej på er! 

Dags att utse en vinnare som vinner denna eftertraktade vinsten!

Tävlingen har dragit ut på tiden och finalisterna har suttit på nålar längre nog.

Det har varit mycket svårt att utse vinnaren eftersom alla tre finalisterna hade svarat mycket bra enl.mig. 

Därför har jag också tagit hjälp av externa personer som varken är bloggare, svärmor/vän/bekant, har anknytning till finalisterna eller har tävlat i min tävling. Jag har även vägt in de kommentarer som har inkommit senast idag kl.12:00. (ja svärmors röst är inte med tror eller ej).

Alla finalister har svarat korrekt på frågor om Smarteyes. I dagsläge finns det 20 modeller som är “limited edition” och det stämmer att några modeller är slutsålda! 

Finalisterna fick även motivera fritt kring frågor om “min restaurang” om jag tänker starta en, med följande frågor: vad ska min restaurang heta, vilken inriktning och vad vill finalisten ha i menyn hos mig.

Den som har motiverat bäst enl. är: FINALIST 2 – Elina

Vinnaren kontaktas via mail och presentkort kommer att skickas till dig från Smarteyes. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

Tack till ALLA er som har tävlat och tack till finalisterna som har väntat tålmodig på denna stund. Tyvärr framgick det inte något namn på min restaurang hos finalist 1 men jag tackar för en fantastisk rim och förslag. “Thaimorsan” skulle också funka som namnet på min restaurang enl. förslaget från finalist 3. 

Återigen, någon restaurang har jag inte planerat att ha. Jag vill tillägga att jag ogillar restauranger med över 100 olika maträtter i menyn som inte är buffé.

#blogg100-30

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Vi har en vinnare!

 1. Tusen tack! Är så himla glad och tacksam över detta!! 🙂 Siranee har gjort ett bra jobb hela vägen igen, tack!

 2. Madeleine W skriver:

  Stort grattis till vinnaren! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge