Vi har en vinnare!

Lästid: 1 min

Hej på er! 

Dags att utse en vinnare som vinner denna eftertraktade vinsten!

Tävlingen har dragit ut på tiden och finalisterna har suttit på nålar längre nog.

Det har varit mycket svårt att utse vinnaren eftersom alla tre finalisterna hade svarat mycket bra enl.mig. 

Därför har jag också tagit hjälp av externa personer som varken är bloggare, svärmor/vän/bekant, har anknytning till finalisterna eller har tävlat i min tävling. Jag har även vägt in de kommentarer som har inkommit senast idag kl.12:00. (ja svärmors röst är inte med tror eller ej).

Alla finalister har svarat korrekt på frågor om Smarteyes. I dagsläge finns det 20 modeller som är “limited edition” och det stämmer att några modeller är slutsålda! 

Finalisterna fick även motivera fritt kring frågor om “min restaurang” om jag tänker starta en, med följande frågor: vad ska min restaurang heta, vilken inriktning och vad vill finalisten ha i menyn hos mig.

Den som har motiverat bäst enl. är: FINALIST 2 – Elina

Vinnaren kontaktas via mail och presentkort kommer att skickas till dig från Smarteyes. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

Tack till ALLA er som har tävlat och tack till finalisterna som har väntat tålmodig på denna stund. Tyvärr framgick det inte något namn på min restaurang hos finalist 1 men jag tackar för en fantastisk rim och förslag. “Thaimorsan” skulle också funka som namnet på min restaurang enl. förslaget från finalist 3. 

Återigen, någon restaurang har jag inte planerat att ha. Jag vill tillägga att jag ogillar restauranger med över 100 olika maträtter i menyn som inte är buffé.

#blogg100-30

Tags: No tags

3 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge