Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vi har bokat en lägenhet!

Lästid: 1 min

Det gick jättefort å plötsligt skrev vi på en intresseanmälan på Derome Trädriket 3 i Nya Kvillestaden! Vi bor i det gamla Kville.

Måns är inte sugen på att flytta till hus… Det vi har bokat nu är en 3:a på 63 kvm, alltså precis lika stor som vår 2:a! Just nu har vi inte råd med en 4:a om vi ska köpa. Inflyttning är höst 2015 så det är ett tag.

Vi har en vecka på oss att tänka och sätta in 30 000kr för att boka. Vi valde bottenplan med uteplats. Vi kommer ha en gemensam grillplats, orangeri med ute spa, cykelgarage och bilpool. Allting ska vara miljövänligt så en bilplats i garaget skulle kosta 1000kr/mån! Det är iaf precis vid den stora lekplatsen vi brukar vara på å ett stenkast från Backaplan.

IMG_5017.JPG

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Vi har bokat en lägenhet!

 1. Emma - På Smällen! skriver:

  Åh vad kul! Vad får ni betala för lägenheten? Om man får fråga…

 2. Emma - På Smällen! skriver:

  GRATTIS!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge