Vi finns på AirDine!

Lästid: 2 min

Ej sponsrat inlägg! 

Äntligen va! AirDine! Vad är det för nåt? 

Det är en app som man kan boka in en plats och äta middag hemma hos andra entusiatiska  hemmakockar! Vissa är kanske mer kunniga i köket medan andra kör Jonas Crambys by the book. Hur som helst så är det ett kul sätt att vara social, träffa nya människor och dela en god måltid tillsammans! 

Alla kan nu leka restaurang hemma och konkurerar med riktiga restauranger! 

De som ligger bakom denna fantisktiska påhitt är Avenyfamiljen som driver flera framgångsrika restauranger i den här stan, hela 12 stycken! Dock är AirDine konceptet inte unikt eftersom det har funnit ett bra tag i andra länder som t ex USA under benämning “social dining”.

Nu finns VI på AirDine MEN vi kan inte köra än. Vi väntar till sommaren när vår gemensamma gård, orangeri med grillplats & ute-spa och vår uteplats är klara! Då jäklar! 

 

Hur funkar det? Jo, man öppnat ett konto och registrerar sig. Man kan själv delta eller hålla ett event.  

Om man vill vara värd? Då bestämmer man när, vad som skall lagas/ätas, var, hur många platser det finns och sätter sitt pris. Sedan får man betald efter att eventet är genomfört via appen till sitt bankkonto som man har uppgett minus 15% i bokningsavgift till AirDine. 

Om man vill delta som gäst? Då letar man ett ett event och boka in sig där det finns en ledig plats, betala och får info som behövs och vägbeskrivning till eventet. Sedan är det bara visa upp sig och ha kul. Därefter lämnar man ett omdöme om eventet i appen.

 

Vill du veta mer? 

Tanka hem appen (Iphone) som är gratis och kolla runt så förstår du ✌🏼️

One Response

Lämna en kommentar

CommentLuv badge