Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vi är med i Vi Föräldrar!

Lästid: 2 min

Idag när jag hade lämnat Tilda på dagis så slankade jag in i Willys Hemma och ville kolla i Vi Föräldrar som kom ut i 3 mars (tisdag). Det var lite spännande att gå mot tidningshyllan…och jag letade å letade, attans! De hade inte Vi Föräldrar. Det var snopet. Jag knatade hem.

Precis innan jag skulle iväg och hämta Tilda så kom posten. Jippi! Vi Föräldrar hade skickat ut tidningen till mig. Då var det spännande igen…letade upp oss. Hmm….ok…hmm…det mesta var med men ändå inte. Det var inte för vad jag hade sagt i intervjun, det står jag fast vid. Bebisspråk till viss grad är ok men överdrivet mycket med sin partner framför mig så blir jag nervös och rädd… Personligen så är jag inte alls behov av att prata bebisspråk. Och genom att prata tydlig, särskilt när det är två språk JAG vill att Tilda ska ha med sig, så tucker jag att det är extra viktigt att inte blanda för mycket.

Det var mer om de korta infon längst upp. Det står nu “kock/resesäljare” men jag hade också med “ARBETSSÖKANDE”. Ja, jag söker jobb och hade hoppas på lite reklam hahaha. Det kanske inte ska stå “kock” för det var ett tag sedan men jag har också gjort allt möjligt inom restaurang å varit restaurangchef utomlands… med resesäljarutbildning. Nu kan jag inte söka till Sveriges Mästerkock bara för det ^_^.

Snackar om problem. Jag startar eget… Hyr mig, en kock/sommelier, jag fakturerar dig. Behöver nån personal??? ;P Nu blev detta inlägg en platsannons haha, cheeky me.

Jo, åter till Vi Föräldrar intervjun. Den gjordes i november via telefon och mail. Bilden med Tilda blev inte så bra för jag minns att jag skulle iväg på kvällen och Måns fick knäppa några bilder. Intervjunfrågor var “vad tycker du om bebisspråk och om det var ok att prata bebisspråk med sin partner”. Det är roligt att det sedan står “Därför tycker vi att bebisspråk är så irriterande” ^_^

#blogg100 -7

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge