Vi är med i Vi Föräldrar!

Lästid: 2 min

Idag när jag hade lämnat Tilda på dagis så slankade jag in i Willys Hemma och ville kolla i Vi Föräldrar som kom ut i 3 mars (tisdag). Det var lite spännande att gå mot tidningshyllan…och jag letade å letade, attans! De hade inte Vi Föräldrar. Det var snopet. Jag knatade hem.

Precis innan jag skulle iväg och hämta Tilda så kom posten. Jippi! Vi Föräldrar hade skickat ut tidningen till mig. Då var det spännande igen…letade upp oss. Hmm….ok…hmm…det mesta var med men ändå inte. Det var inte för vad jag hade sagt i intervjun, det står jag fast vid. Bebisspråk till viss grad är ok men överdrivet mycket med sin partner framför mig så blir jag nervös och rädd… Personligen så är jag inte alls behov av att prata bebisspråk. Och genom att prata tydlig, särskilt när det är två språk JAG vill att Tilda ska ha med sig, så tucker jag att det är extra viktigt att inte blanda för mycket.

Det var mer om de korta infon längst upp. Det står nu “kock/resesäljare” men jag hade också med “ARBETSSÖKANDE”. Ja, jag söker jobb och hade hoppas på lite reklam hahaha. Det kanske inte ska stå “kock” för det var ett tag sedan men jag har också gjort allt möjligt inom restaurang å varit restaurangchef utomlands… med resesäljarutbildning. Nu kan jag inte söka till Sveriges Mästerkock bara för det ^_^.

Snackar om problem. Jag startar eget… Hyr mig, en kock/sommelier, jag fakturerar dig. Behöver nån personal??? ;P Nu blev detta inlägg en platsannons haha, cheeky me.

Jo, åter till Vi Föräldrar intervjun. Den gjordes i november via telefon och mail. Bilden med Tilda blev inte så bra för jag minns att jag skulle iväg på kvällen och Måns fick knäppa några bilder. Intervjunfrågor var “vad tycker du om bebisspråk och om det var ok att prata bebisspråk med sin partner”. Det är roligt att det sedan står “Därför tycker vi att bebisspråk är så irriterande” ^_^

#blogg100 -7

 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge