Okategoriserade

Verisure var här

Verisure Pia var nyss här och vi pratade hemlarm. Jag hade bokat in en gratis hembesök och nu vet vi lite mer om deras produkter. Vi ska fundera tills imorgon om vi ska skaffa hemlarm eller inte. Det skulle kosta 5180 kr för själva installationen inklusiv tillägg som larmbricka och dörr-/fönsterdetektor och sedan 299 kr/mån. I paketet så ingår också brandlarm. Allting är en kostnad men det känns ändå att det skulle vara me aktuell om man bor i hus. Man ska kunna få ner priset på hemförsäkringens premien också när man har hemlarm och vi har TryggHansa. Hmm…

Har du hemlarm? Bor du lägenhet? Vilket bolag har du? Är du nöjd med ditt hemlarm? Berätta gärna! 🙂

5 thoughts on “Verisure var här

  1. Vi har Verisure och haft dem i några år. Lovar att de är värda VARJE krona.
    Ni kommer INTE bli missnöjda. De hör av sig på engång när det larmar. Brandlarmet är en STOR trygghet och när det går igång(vid matlagning 😉 ) så gör de av dig omgående.

  2. Ja i hus känns det ju mer aktuellt med larm men har ingen aning man kanske till och med har det i lägenheter idag? Bor man på bottenplan där obehöriga lätt kan ta sig in kanske man vill ha larm?

    1. Det var kanske något de säger att det är fler o fler som bor i lägenhet som skaffar hemlarm. De ringde in till vår v-rum och frågade om allting var ok när Pia demonstrerade med deras larm och skickade tystlarm. Men vi bor som sagt litet och markplan.

  3. Vi bor i hus på landet, så för oss var det självklart att skaffa larm. Vi har köpt ett fristående larm som bara är uppkopplat mot våra egna telefoner. Man betalar en engångskostnad när man köper larmet, det är allt- ngen abonnemangsavgift eller nåt mer. Vårt larm är från Vikinglarm och vi är jättenöjda såhär efter 4 år! Även brandvarnarna är uppkopplade på.larmet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge