Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vem har stulit vår spa-anläggning???

Lästid: 1 min

Vi väntar ju på att vår uteplats ska bli klar och besiktad innan vi kan börja använda den. Alla vi som bor på bostadsrättföreningen ser även fram emot att få njuta av vår fina gård som blir snart färdig och höjdpunkten är vårt orangeri med ute-spa! 

Typiskt nog så blev spa-anläggningen stulen i väntan på att bli in-lyft av kranbil in till gården! Hur dum kan arbetarna vara att ställa den på gatan över helgen. Grannarna har hållit koll på den fram till natten. Såklart den blev stulen! Det var natten till söndag. Hörde att den kostade 120 000kr! 

Undrar om det är ett insider jobb? Undrar om vi kommer få ha våra ute-möbler ifred… suck!

Bild: Derome

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Vem har stulit vår spa-anläggning???

  1. Neeej är det sant?!! fy vad rått och vem gör sånt liksom. ja iof inte så konstigt, nuförtiden snos allt. Hoppas ni får ha möblerna i fred! Vet att många här hos oss har fått mycket stulet i radhusen på framsidan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge