Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vem är Thaimorsan?

Lästid: 2 min

Hej på er!

Jag tänker berätta lite kort om mig. Jag hade tänkt göra det senare efter att jag har fått ordning på min blogg men det kanske kommer ta längre tid så nu kör jag bara… 🙂

Ni har säkert sett mig poppat upp här på Loppi under veckan. Jag har flyttat till Loppi.se från Minbebis.com och frågar inte why? Kanske mer för att testa en annan plattform. Jag är ny i bloggvärlden och det är kul att blogga. Jag skriver inte alltid rätt eller uttrycker mig korrekt men hey.. Ni förstår ändå vad jag menar, right?

Jag började blogga på Minbebis.com sedan dec 2013 i samband med att vår lilla familj som består av jag, Tilda (nu 14 mån) och min sambo Måns skulle vara föräldraledig i Thailand i 3 månader, jan – mar 2014. Jag skulle blogga om allting därifrån och hur det var att resa med barn. Jag har flyttat med de inläggen till Loppi men bilder i flera inlägg har försvunnit så jag hoppas att ni som vill läsa de har lite tålamod 🙂 jag jobbar på det.

image

Jag heter Siranee men skriver mitt namn oftast som Siranie men det uttalas Siranii…förvirrande?

Med min lilla familj bor jag på Hisingen/Göteborg. Jag kommer ifrån Bangkok/Thailand och flyttade till Sverige med min familj. Jag växte upp i Stockholmsförort Tumba/Botkyrka. Min sambo Måns är en Halmstadpöjk och vi träffades i Lund när vi levde studentlivet. Vi har varit tillsamams sedan okt 2005 och 7 mars 2013 fick vi vår lilla Tilda.

image

Jag gillar att resa, laga mat och äte ute… Resa och äta ute kommer nog inte att hända så mycket nu efter Thailand men matlagning lär ni få se mer a. Jag gillar även att fotografera min mat och dokumentera allt typ. Min blogg är min frizone eller dagbok där jag kan uttrycka mig och dela med mig av min dag. Jag hoppas att ni gillar min blogg.

image

Undrar ni något så är det bara fråga… 🙂

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Vem är Thaimorsan?

  1. Vilken söt familj! Själv är jag halvthai, och min son är då kvartsthai 😉

  2. Åh hej! Tackar! Jag som tittade in nyss hos dig. Inte tänkte jag på att du är halvthai men nu är du säger det 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge