Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Vem är du? 

Lästid: 2 min

Nu undrar du varför jag bloggar varannan dag eller ibland kommer flera inlägg på en dag. Ingen balans liksom. Jag tidsinställer inte alltid mina inlägg, bara när det är sponsrade inlägg, oftast. Många av mina inlägg produceras under amningen eller efter att barnen har somnat.

Jag vill säga att oavsett vem du är så är jag mycket glad och tacksam att just DU är inne här och kikar ändå 🙂 Just de dagar när jag inte bloggar skjuter min statistik upp högre än de dagar jag har bloggat flera gånger under ett dygn! Konstigt. Många är kanske nyfikna och undrat om det har hänt nåt, att jag bara gått under jorden liksom. 

Tid. Det har vi inte alltid, inte tillräckligt för att få göra något som vi tycker om. I mitt fall är att få blogga i fred. Bloggen är min hobby sedan 3 år tillbaka (efter att jag blev gravid och lade allt om vin på hyllan). Jag vill så klart blogga mer eftersom jag tycker att det är kul att få skriva av mig. Att blogga handlar inte om att bara skriva.

Om jag ska vara ärligt så tyckte ingen av mina lärare i ämnet svenska om mig! Jag har också fått kämpa med svenskan. Jag kom ju till Sverige som 12 åring och blev inkastad i en svensk skola. Min svenska är absolut inte perfekt. Bloggen är min terapi, dagbok, min frizon och jag har jobbat med att bygga upp ett nätverk av bloggvänner som jag kan då och då träffas IRL (in real life) med. Genom bloggen har jag lärt mig mycket om olika appar, program, fotografering, text- och bildredigeringen plus mycket mer. Jo, event får vi inte heller glömma. Jag älskar att ordna event och att själv få inbjudningar till PR-event etc. Nu kan jag sätta ett pris på mig som bloggskribent också (och detta borde jag har gjort sedan den första förfrågan om ett samarbet kom). 


Det finns så mycket som jag skulle vilja göra med bloggen. Just nu är det mest vardagsinlägg och om barnen, ibland har jag idétorka. Det märks kanske. Jag erkänner att det var länge sedan jag bloggade om mat. Detta vill jag ändra på. Igen. Resurser och tid behövs för matinlägg, ingen vill riktig sponsra (= fylla) min kyl ännu eller låta mig att testa och recensera någon köksprodukt 😛 När det händer så lovar jag att jag ska vara ärlig. Ett känt tacokrydda märke är i alla fall inte poppis hos mig…särskilt deras kokosmjölk. 

Nu ska jag sluta babbla. Barnen har somnat och nu kan vi föräldra… somna framför tvn. Haha!  

Vore kul att veta vem DU är! Lämna gärna en kommentar i så fall. Berätta gärna ålder, var du bor och vad du vill se eller läsa, läsa mer om.

Print Friendly, PDF & Email

6 kommentarer om “Vem är du? 

 1. Hej! Jag är 21 år gammal, bor i Vänersborg/Plymouth och skulle främst vilja läsa mer om mat och barnen (mest Prim). Detta då jag älskar mat och har en dotter född samma dag som Prim, är kul att se hur en jämnårig bebis är 🙂

 2. Jag är 28 år och bor i Falköping. Jag har en dotter som är lika gammal som Tilda. Började med att jag började följa på smällen Emma när hon var gravid med första barnet samtidigt som som jag var gravid. Sedan länkade hon till din blogg (kommer inte ihåg när) och efter det har jag följt dej också. Jag läser gärna om Tilda och mat och bakning. Tycker även om när du berättar om Thailand. Tack för att du har en bra blogg.

  1. Hej Marie! Du är duktig på att kommentera och jag är mycket glad över dina kommentarer. Jag kan avslöja lite för dig att jag håller på att “städa” och omorganisera bloggen. Jag ska göra allt gör att underlätta för er läsare att hitta bland t ex mina recept. Kram!

 3. 28 år och bor i Stockholm. Har en son som är 6 månader och gillar dina inlägg om båda barnen men skulle gärna vilja höra mer om Prims utveckling och fler matinlägg önskas! Kul när du skriver om Thailand också. Du verkar vara en fin person och det är alltid kul att följa dig och din familj. Tack för att du delar med dig!

  1. Tack för din kommentar 🙂 Kul att veta lite om dig också då jag känner igen dig och andra “stammisar” som brukar kommentera eller då och då 🙂 Mitt mål är att det ska bli mer om Prim och mat. Kul att göra! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge