Nu undrar du varför jag bloggar varannan dag eller ibland kommer flera inlägg på en dag. Ingen balans liksom. Jag tidsinställer inte alltid mina inlägg, bara när det är sponsrade inlägg, oftast. Många av mina inlägg produceras under amningen eller efter att barnen har somnat.

Jag vill säga att oavsett vem du är så är jag mycket glad och tacksam att just DU är inne här och kikar ändå 🙂 Just de dagar när jag inte bloggar skjuter min statistik upp högre än de dagar jag har bloggat flera gånger under ett dygn! Konstigt. Många är kanske nyfikna och undrat om det har hänt nåt, att jag bara gått under jorden liksom. 

Tid. Det har vi inte alltid, inte tillräckligt för att få göra något som vi tycker om. I mitt fall är att få blogga i fred. Bloggen är min hobby sedan 3 år tillbaka (efter att jag blev gravid och lade allt om vin på hyllan). Jag vill så klart blogga mer eftersom jag tycker att det är kul att få skriva av mig. Att blogga handlar inte om att bara skriva.

Om jag ska vara ärligt så tyckte ingen av mina lärare i ämnet svenska om mig! Jag har också fått kämpa med svenskan. Jag kom ju till Sverige som 12 åring och blev inkastad i en svensk skola. Min svenska är absolut inte perfekt. Bloggen är min terapi, dagbok, min frizon och jag har jobbat med att bygga upp ett nätverk av bloggvänner som jag kan då och då träffas IRL (in real life) med. Genom bloggen har jag lärt mig mycket om olika appar, program, fotografering, text- och bildredigeringen plus mycket mer. Jo, event får vi inte heller glömma. Jag älskar att ordna event och att själv få inbjudningar till PR-event etc. Nu kan jag sätta ett pris på mig som bloggskribent också (och detta borde jag har gjort sedan den första förfrågan om ett samarbet kom). 


Det finns så mycket som jag skulle vilja göra med bloggen. Just nu är det mest vardagsinlägg och om barnen, ibland har jag idétorka. Det märks kanske. Jag erkänner att det var länge sedan jag bloggade om mat. Detta vill jag ändra på. Igen. Resurser och tid behövs för matinlägg, ingen vill riktig sponsra (= fylla) min kyl ännu eller låta mig att testa och recensera någon köksprodukt 😛 När det händer så lovar jag att jag ska vara ärlig. Ett känt tacokrydda märke är i alla fall inte poppis hos mig…särskilt deras kokosmjölk. 

Nu ska jag sluta babbla. Barnen har somnat och nu kan vi föräldra… somna framför tvn. Haha!  

Vore kul att veta vem DU är! Lämna gärna en kommentar i så fall. Berätta gärna ålder, var du bor och vad du vill se eller läsa, läsa mer om.