Det är ju härligt med sol!

Hela veckan har Tilda fått skippa förskolan (de 3 halvdagar som hon ska gå) då det har varit sol och fint väder. Vi har varit på spontana utflykter alla dagar barnen och jag. När jag frågade vad Tilda ville göra så brukar hon vara rapp med sitt svar. Hon visste inte var vi skulle hitta på i tisdag så sade hon till mig ”nu får du faktisk bestämma dig vart vi ska, mamma!”. Vi har en tonåring på 4 år… en klok sådan som kommer ge oss mycket huvudvärk och många skratt på samma gång haha!

Det är även mindre bloggande men det har du säkert märkt. Min dator är seg och jag behöver en med hög prestanda som klarar att hantera bilder och filmredigeringar. Även min iphone 6s är liksom sönder och kan explodera närsomhelst!!! Batteriet har säckat ihop och jag måste ladda hela tiden, det resulterade till att batteriet har svällt mer och mer och tryckt upp glasskärmen! Det är nu en glipa i den ena sidan. IDAG måste det bli av, att jag ska lämna in den och hoppas på att få ut en ny på försäkringen när jag faktisk köpte till den. Så detta står i på dagens prio ett på min ego-att-göra-lista!

Veckan med barnen

Måndag var vi på Universeum och Prim var heltokig för hon kan ju gå och även halvspringer. Det blev en ny upptäck igen för henne och oj vad hon var överallt och kikade runt.

Tisdag ville Tilda vara på lekplatsen i området och på gården och vi picknickade.

Onsdag lärde Tilda vad shopping är och hon tyckte att det var tråkigt att shoppa haha men väldig glad över sina nya skor och kläder. Hon fick prova och välja skorna själv och blev tre par rikare då vi habdlade på Skopunkten. Sedan lämnade jag tillbaka två plagg på HM som jagköpte till mig själv för nästan en mpnad sedan. Det blev en klänning, kjol och blus till Tilda där också.

Haha jag i storlek 35 (har egentligen 36) och Tilda strl 27 nu.

Torsdag åkte vi ut till Eriksberg och hängde på lekplatsen med Johanna. Tilda var så blyg då det var många andra vuxna där och blev mammig men när vi gick och handlade fika så blev hon lite bättre. Det gick att muta med jordgubbar haha. Väl hemma hos Johanna då blev hon sig själv och sjövild istället. Johanna är en bra lektant och kontorstolen var roligast. De lekte rymdskepp och cirkus och oj vad de blev snurriga. Tilda fick inte nog av att snurra Johanna och tvärtom. Det var såklart att Tilda blev vinglig och jag fick säga till att hon skulle ligga kvar på golvet då hon tyckte att väggarna snurrade haha! Prim hade också kalas kul och tjutade högljudd. (Bilder tagna av Johanna)

Fredag Fri-yeay!

Så idag kommer även en leverans från MatHem men utkörningen sker mellan 12-17 så vi får se hur mycketvi hinner med dagens ärende ute på stan. Vad som är bra är att man får sms när bilen är på väg och runt vilken tid. Hoppas att den kommer närmare kl.12 eller 17 så vi hinner med nån utflykt.

Hur har din vecka sett ut och vad ska du göra i helgen?